Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ginkgo Biloba Royal Jelly Ginseng

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


recomandat celor care au nevoie de un nivel ridicat al capacitatii
 de memorare si sufera de maini si picioare reci
   


Indicatii Ginkgo Biloba Royal Jelly Ginseng
    
Extrasul compus este un remediu natural pentru adaptarea organismului la stres fiind folosit de oamenii expusi permanent la stres, care trebuie sa se concentreze intens. Este recomandat celor care au nevoie de un nivel ridicat al capacitatii de memorare si concentrare. Este indicat atunci cand mainile sau picioarele sunt reci, in durerile de la nivelul gambei provocate de o circulatie locala deficitara. Intarirea rezistentei naturale a organismului; pentru incetinirea procesului de imbatranire, cresterea longevitatii.

Compozitie Ginkgo Biloba Royal Jelly Ginseng :
    
Extract de Ginkgo Biloba, Royal Jelly si Ginseng.

Administrare Ginkgo Biloba Royal Jelly Ginseng  :
    
Pe cale orala odata sau de doua ori pe zi cate o fiola. Se agita inainte de folosire.

Actiuni Ginkgo Biloba Royal Jelly Ginseng :
    
Substantele active extrase din frunzele arborelui Ginko Biloba au influenta benefica asupra circulatiei sangvine imbunatatind aportul de sange spre tesuturi si asigurand necesarul de substante nutritive pentru functionare normala a organismului la nivelul creierului ( in special ) si la nivelul membrelor inferioare. Panax Ginseng-ul considerat – radacina vietii in China este folosit ca tonic general dar mai ales pentru adaptarea organismului la agentii de stres. Royal Jelly ( laptisor de matca ) asigura intarirea imunitatii, incetineste procesele de imbatranire si asigura cresterea longevitatii.