Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

MIERE CIMBRISOR 250g PRISACA TRANSILVANA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


MIERE CIMBRISOR 250g PRISACA TRANSILVANA
   


MIERE CIMBRISOR 250g PRISACA TRANSILVANA

-Descriere:
-Mierea de cimbrişor o miere 100% naturală, fără nici un fel de adaosuri de arome, este obţinută atât din culturile spontane de Cimbrişor de Câmp, cât şi din culturile agricole de Cimbru de Cultură, în perioada de florescenţă, ambele fiind plante aromatice cu proprietăţi terapeutice recunoscute.

-Este un sortiment de miere foarte aromat datorită buchetului floral pe care îl are.

-Indicatii terapeutice:
-Cimbrişorul activează circulaţia, este tonic în cazul anemiilor şi uşor afrodisiac .

-Datorită uleiului volatil pe care îl conţine planta de cimbrişor, această miere are proprietăţi expectorante, care calmează spasmele căilor respiratorii, fapt pentru care este indicat a fi întrebuinţat în tratarea tusei convulsive, bronşitei, răguşelii şi tusei astmatice.

-Având şi o acţiune antiseptică puternică, mierea de cimbrişor acţionează asupra ficatului şi rinichilor , ameliorând starea lor de funcţionare.

-Aceasta miere poate fi folosită în plăgi purulente şi alte infecţii ale pielii.

-Precautii:
-A nu se administra copiilor sub 1an;

-Pentru a nu-si pierde din proprietati este recomandat a nu se adauga in lichide ce depasesc temperatura de 38 grade Celsius.

-Persoanele bolnave de diabet NU vor consuma miere si produse din miere decât sub îndrumarea medicului!