Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

MIERE CU CANEPA 200g PRISACA TRANSILVANA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


MIERE CU CANEPA 200g PRISACA TRANSILVANA
   


MIERE CU CANEPA 200g PRISACA TRANSILVANA

Cand mergi la servici poti uita acasa sandviciul, ciocolata sau sucul.

-Dar nu uita lingurita pentru un mic dejun complet si energizant cu gust de miere si pin:
-mierea de salcam si seminte de canepa decorticate.

-Un produs pe care si vegetarienii il vor aprecia cu siguranta!

-Despre produs:
-Amestecul de miere de salcam si seminte de canepa conserva semintele perfect in miere, evitand riscul de rancezire dupa deschiderea ambalajului; detoxifica si curatare a tractul digestiv dar evita deshidratarea organismului datorita calitatii de hidratare a mierii;

-Despre canepa:
-Sămânţa de cânepă decorticată conţine 30% proteine, 41% grăsime şi 15% carbohidraţi.

-Seminţele de cânepă reprezintă unul dintre alimentele cele mai nutritive, datorită conţinutului ridicat de proteine, uleiului bogat în acizi graşi polinesaturaţi omega 6 şi omega 3 şi fibrelor insolubile, o sursă bună a antioxidantului vitamina E, de minerale - potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu, fosfor -, dar şi microelemente: stronţiu, thorium, arsenic şi crom.

-Uleiul regasit in seminţele de cânepă este singurul ulei vegetal care conţine acizii graşi omega 6 şi omega 3 în raportul magic de 3:1, proporţia optimă pentru nevoile organismului uman.

-Din întreg regnul vegetal, seminţele de cânepă reprezintă singura sursă de proteine comestibile asimilate complet de organismul uman. 65% din conţinutul total de proteină din sămânţa de cânepă o constituie proteina globulară numită edestină, asemănătoare globulinei din plasma sanguină umană.

-Edestina, uşor de digerat, este secretul unui sistem imunitar sănătos, deoarece are abilitatea unică de a stimula producerea de anticorpi împotriva agenţilor invazivi. Fiind aproape lipsită de fosfor, ajută în afecţiunile renale.

-Indicatii terapeutice:
-Boli cardiovasculare.
-Uleiul de cânepă joacă un rol important în menţinerea sănătăţii sistemului cardiovascular prin reducerea trigliceridelor şi a nivelului de colesterol.

-Sănătatea pielii.
-Uleiul de cânepă furnizează acizii graşi necesari în menţinerea sănătăţii şi a flexibilităţii membranelor celulare, având, totodată, proprietăţi antivirale, antifungice şi antibacteriale. În plus, dă rezultate bune în tratarea afecţiunilor de tipul eczeme şi psoriazis.

-Echilibrul sistemului nervos.
-Acizii graşi esenţiali sunt necesari pentru o structură sănătoasă a membranelor celulare, sunt vitali pentru scutul de mielină, învelişul celulelor nervoase. La copii, omega 3 şi omega 6 contribuie la dezvoltarea sănătoasă a creierului şi a funcţiilor cognitive. În plus, constituie un tratament adjuvant în cazul ADHD (hiperactivitate) sau a altor probleme comportamentale.

-Echilibrul hormonal.
-Cânepa are singura sămânţă comestibilă care conţine acid gamma-linolenic (AGL), benefic în tratarea simptomelor premenstruale şi ale menopauzei. Datorită profilului acizilor graşi din cânepă, ea este o sursă valoroasă de AGL pentru consumul pe termen lung. În plus, clorofila conţinută este bogată în magneziu şi extrem de folositoare organismului.

-Proprietăţi de antiinflamator şi antiartritic.
-Acizii graşi omega 3 ajută la producerea seriilor prostaglandin 3 (PG3), substanţe antiinflamatoare care funcţionează asemenea hormonilor. Afecţiunile artritice sunt tratate cu succes pe termen lung prin contribuţia acizilor graşi obţinuţi din uleiul de cânepă, un exemplu fiind artrita reumatoidă.

-Întărirea sistemului imunitar.
-Acizii graşi esenţiali îmbunătăţesc funcţionarea sistemului imunitar, ajută la reglarea bacteriilor intestinale şi cresc energia celulară necesară la eliminarea toxinelor. detoxifierea organismului si curatatea tractului digestiv.