Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

MIERE CU GOJI 200g PRISACA TRANSILVANA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


MIERE CU GOJI 200g PRISACA TRANSILVANA
   


MIERE CU GOJI 200g PRISACA TRANSILVANA


O adevarata infuzie de antioxidanti si vitamine, o exlozie de energie. Mierea cu goji va avea grija de tine, cum nici nu banuiesti…

-Despre fructul goji:
-Este un cadou de la natura, un concentrat de vitamine, minerale, polizaharide, amino acizi, uleiuri esentiale si alte elemente importante pentru corpul uman.

-Este al doilea in lume ca si continut de vitamina C, contine mai mult beta caroten ca morcovii si mai mult fier decit o friptura . Este bogat in vitamina B si altele.

-Este cel mai eficient antioxidant – consumul a numai 2o grame de goji asigura necesarul zilnic de antioxidanti!! De fapt contine toate elementele necesare si benefice pentru corpul uman.

-Goji este cunoscut de peste 2000 de ani in Tibet si folosit in medicina traditionala datorita numeroaselor benficii curative.

-Localnicii care consuma zilnic sub forme diferite – ca fructe uscate, juice, ceai sau ca ingrediente in mincaruri - traiesc mai mult, mai energic si mai sanatos chiar si peste 100 de ani.

-S-a dovedit statistic ca in aceasta regiune numarul persoanelor cu varste peste 100 de ani este de 16 de ori mai mare ca in celelalte regiuni ale lumii!!

-Indicatii terapeutice:
-Datorita acestor componente goji ajuta la prevenirea si tratarea mai multor afectiuni, intareste sistemul imunitar, ajuta la prevenirea inbatrinirii organismului, este un tonofiant general al corpului uman.