Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

MIERE DE CORIANDRU 250g PRISACA TRANSILVANA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


MIERE DE CORIANDRU 250g PRISACA TRANSILVANA
   


MIERE DE CORIANDRU 250g PRISACA TRANSILVANA


Miere de coriandru

-Miere naturala produsa de albine din nectarul florilor de coriandru.

-Are proprietati medicinale sporite si este relativ usor de gasit deoarece apicultorul obtine cantitati importante de miere de la aceasta planta.

-Folosind albinele in culturile de coriandru, apicultorul recolteaza miere de coriandru iar agricultorul este multumit ca din cauza polenizarii facuta de albine obtine o productie mult mai ridicata pe un hectar de cultura.

-Retetele cu miere de coriandru indica acest sortiment de miere pentru tratarea ulcerului sau pentru diferite gastrite hiperacide.

-Este un ideal pansament gastric (datorita pH-ului usor alcalin).

-Mierea de coriandru protejeaza ficatul si ajuta in constipatie, balonari si indigestie.

-Coriandrul este o planta melifera, mediteraneana, cultivata pentru semintele sale folosite in bucataria de zi cu zi pe post de condiment.

-In culturile de coriandru exista intotdeauna doi sau trei stupi (la un hectar de cultura), pentru a creste cantitatea de seminte recoltata.

-Este foarte interesant ca florile (inflorescentele au pana la 12 flori de culoare alba), nu se deschid toate odata, astfel incat albinele au o perioada lunga de cules la aceasta planta.