Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

MIERE SALCAM CU FAGURE 400g APIDELA (EUROAPICOLA)

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 MIERE SALCAM CU FAGURE 400g APIDELA (EUROAPICOLA)

MIERE SALCAM CU FAGURE 400g APIDELA (EUROAPICOLA)

 

MIERE SALCAM CU FAGURE 400g APIDELA (EUROAPICOLA)

 

 

MIERE SALCAM CU FAGURE 400g APIDELA (EUROAPICOLA)

   


Calitatile mierii de salcam

Mierea de salcam este asimilata foarte usor de organism, oferind energie si substante bioactive si nutritive. Calitatile acesteia se cunosc din antichitate. Mierea de salcam a fost numita hrana vie.
Continutul mierii de salcam

Mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, malic, oxalic, citric), flavoane, flavonoide, dextrina, compusi ai azotului.

Mierea de salcam are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41,7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4. In total, mierea de salcam contine 435 substante.

Mierea de salcam este monoflora, fiind culeasa in marea majoritate de la o singura specie de planta, din salcam.
Proprietatile mierii de salcam

    culoarea: aproape incolora, galbena-aurie, galbena-deschisa
    miros-gust: placut, dulce, caracteristic mierii de salcam
    consistenta: uniforma; fluida sau vascoasa, fara semne de cristalizare

Indicatii terapeutice

Mierea de salcam este recomandata in urmatoarele scopuri:

    infectii bronho-pulmonare
    impotriva astmului, guturaiului, reumatismului
    ajuta somnul
    ajuta circulatia sangelui
    in scleroza, pneumonie, tuberculoza
    in tulburari de memorie
    cancer, afectiuni cardio vasculare


Mierea consumata in fagure detine calitati speciale, pentru ca in fagurele de ceara, valoarea superioara mierii este mult sporită prin aportul de vitamine conţinute de ceară, în special vitamina A — retinol— precum şi alte substanţe şi principii active, care prin procesul de masticaţie trec din ceară în organismul uman, o dată cu mierea ingerată.
 Acţiune de curăţare şi dezinfecţie a dinţilor.