Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

MINTS SPRY, LEMON (LAMAIE), TUB CU 45 BUC.

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


MINTS SPRY, LEMON (LAMAIE), TUB CU 45 BUC.
Spry® Berry Mints ofera o explozie proaspata de fructe de padure intr-o bombonica aromata ce poate reduce riscul de aparitie a cariilor dentare!
   


MINTS SPRY, LEMON (LAMAIE), TUB CU 45 BUC.
Spry® Berry Mints ofera o explozie proaspata de fructe de padure (zmeura si mure) intr-o bombonica aromata ce poate reduce riscul de aparitie a cariilor dentare!
Ingrediente: Xylitol, ulei natural din zmeura & mure, ceara naturala de albine (agent de glazurare), lactat de calciu, stearat de magneziu, guma arabica.
Continut: 27g., 45 buc.
 
Protejeaza-ti  dintii consumand frecvent mints-uri cu xylitol!
De ce să folosesti mints-urile cu xylitol?
 
Mints-urile Spry - bomboane fara zahar indulcite exclusiv cu xylitol 100% natural, ofera beneficii pentru sanatatea dintilor! Studiile clinice demonstreaza ca folosirea in mod repetat a mints-urilor indulcite integral cu xylitol poate reduce riscul de aparitie a cariilor dentare. Bucuraţi-vă de aroma deosebita si  de o gura mai curata cu mints-uile Spry! Încercaţi acum toate aromele noi: berry (fructe de padure), lemon (lamaie) si peppermint (menta)!
 
Produsele îndulcite cu xylitol creaza un mediu antiacid nepropice dezvoltarii bacteriilor, acestea pur şi simplu nu se pot lipi de dinti intr-un mediu bogat in xylitol.