Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

NETIXLEAR, SOLUTIE SALINA PENTRU SPALARE NAZALA, 20 PLICURI X 6 G.

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


NETIXLEAR, SOLUTIE SALINA PENTRU SPALARE NAZALA, 20 PLICURI X 6 G.

   


NETIXLEAR, SOLUTIE SALINA PENTRU SPALARE NAZALA, 20 PLICURI X 6 G.
NetiXlear – solutia 100% naturala pentru spalare nazala, combina traditionalele produse de curatat nasul si sinusurile pe baza de sare de mare si bicarbonat de sodiu cu uimitoarele beneficii pentru sanatate ale xylitolului. Pentru decongestia/curatarea nazala adaugati o jumatate pana la un plic de NetiXlear in recipientul „netipot” (dispozitiv de spalare a cavitatii nazale pentru indepartarea mucusului in exces din nas si sinusuri).
Utilizari: ajuta la curatarea sinusurilor si a pasajelor nazale, indeparteaza iritatiile datorate factorilor poluanti, polenului si altor factori contaminanţi din aer.  Calmeaza temporar discomfortul nasal si al sinusurilor. Este util in special cand pasajele nazale sunt infundate.
Instructiuni: inainte de a utiliza NetiXlear, curatati pasajele nazale prin suflarea delicata a nasului. Umpleti irigatorul nazal („neti pot”) cu 240 ml. de apa calda in care dizolvati de la o jumatate pana la un plic intreg de NetiXlear. Poate fi folosit la fiecare doua ore. Urmati instructiunile de folosire ale irigatorului nasal. Irigatorul nazal („neti pot”) nu este inclus in produsul NetiXlear. Produsul NetiXlear contine si un recipient brevetat Xlear - picaturi nazale.
Ingrediente: Xylitol, sare din Marea Celtica, bicarbonat de sodiu.