Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

DROJDIE DE BERE 60cpr NOBLESSE NATURAL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Cura cu drojdie de bere este indicata in cazul anemiei, avitaminozei, rahitismului, demineralizarii, tulburarilor de crestere, intoxicatiilor, tulburari
   


DROJDIE DE BERE 60cpr NOBLESSE NATURAL


Cura cu drojdie de bere este indicata in cazul anemiei, avitaminozei, rahitismului, demineralizarii, tulburarilor de crestere, intoxicatiilor, tulburarilor sistemului nervos, afectiunilor hepatobiliar

-Compozitie:
-Drojdie de bere(Saccharomyces cerevisiae).............................400mg

-concentratie ridicata de vitamina B complex.
-imbunatateste digestia.
-stimuleaza functionarea glandelor endocrine.

-Proprietati:
-Tabletele de drojdie sunt foarte eficiente in terapie, fiind obtinute din culturi de drojdie selectionate astfel incat sa aiba o concentratie ridicata de vitamine din complexul B, ce ajuta la arderea carbohidratilor si grasimilor.

-Cura cu drojdie de bere este indicata persoanelor anemice dar si celor care au probleme de asimilare a mineralelor,in special magneziu si calciu.

-Cura cu drojdie de bere este indicata in cazul anemiei, avitaminozei, rahitismului, demineralizarii, tulburarilor de crestere, intoxicatiilor, tulburarilor sistemului nervos, afectiunilor hepatobiliare, afectiunilor cardiovasculare, bolilor digestive, diabetului zaharat, obezitatii, hiperglicemiei, hipercolesterolemiei, etc.

-Cura cu drojdie de bere este indicată şi persoanelor anemice, dar şi celor care au probleme de asimilare a mineralelor, în special magneziu şi calciu.

-O cura cu drojdie dureaza minimum 10 zile si maximum 30 de zile (pentru a nu afecta flora intestinala), urmate de o saptamana de pauza, dupa care tratamentul se poate relua.

-Tabletele de drojdie sunt de regula foarte eficiente in terapie, fiind obtinute din culturi de drojdie selectionate asa incat sa aiba o concentratie ridicata de vitamine din complexul B.

-Aceste viamine ajuta la distrugerea carbohidratilor si grasimilor. Cea mai importanta calitate a acestui supliment nutritiv este faptul ca acopera carentele de vitamine din complexul B.

-Efectele terapeutice:
-antianemic
-vitaminizant
-antitoxic
-remineralizant
-protector al sistemului nervos
-anticolesterolemiant
-stimulator al glandelor endocrine etc.

-Mod de administrare:
-Adulti si copii:
- 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, inainte de masa.

-A se inghiti cu apa din abundenta sau alte lichide.

-A nu se depasi doza zilnica recomandata.

-Acest produs este un supliment alimentar, el nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

-Ţara de origine:
-America