Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Nutrifort-R - 400 gr- Redis

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  NUTRIFORT-R 400 grEste un concentrat de carbohidrati, proteine, vitamine si minerale (cu arome de vanilie, ciocolata, tutti frutti) recomandat pentru cresterea rapida in masa musculara.

   


NUTRIFORT-R


Descriere produs Nutrifort-R - 400 gr- Redis:


Este un concentrat de carbohidrati, proteine, vitamine si minerale (cu arome de vanilie, ciocolata, tutti frutti) recomandat pentru cresterea rapida in masa musculara.


Mod de utilizare Nutrifort-R - 400 gr- Redis:


Se administreazã zilnic câte 1-2 portii a câte 105 g (3 mãsuri), amestecat cu apã sau alt lichid potabil. Mãsura din interiorul ambalajului contine 35 g. Valoare energetica/portie (105 g): 408 kcal (1708 kJ).


Recomandari Nutrifort-R - 400 gr- Redis:


Se recomanda pentru cresterea rapida a energiei, fortei si masei musculare datorita raportului bun de carbohidrati si proteine continut.


NOTA: Produsul este un SUPLIMENT ALIMENTAR. El nu inlocuieste alimentatia variata. Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor mici si nu se recomanda diabeticilor. Produsul se pastreaza in ambalajul original in locuri ferite de caldura si umezeala.


Ingrediente Nutrifort-R - 400 gr- Redis:


Fructozã, dextrozã, maltodextrinã, concentrat proteic din lapte, izolat proteic din soia, vit. C, oxid de magneziu, oxid de zinc, arome alimentare.


Compozitie nutritiva Nutrifort-R - 400 gr- Redis:


*Informatii nutritionale/portie (105 g - 3 cupe)     0
Carbohidrati     73,44 g
Grasimi     1,05 g
L- FENILALANILA     1179 mg
L- IZOLEUCINA     1261 mg
L- LEUCINA     2046 mg
L- LIZINA     1705 mg
L- METIONINA     348 mg
L- VALINA     1269 mg
L-TREONINA     1123 mg
L-TRIPTOFAN     383 mg
Minerale     4,20 g
Proteine     26,25 g
Vitamina C , mg     53 mg 88% DZR