Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

OMEGA 3 LYSI 80 cps SAGA SANATATE

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Omega-3 Lysi - Ulei Pur de Peste este un produs exceptional, obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, cu tehnologii de ultima ora.
   


Omega-3 Lysi - Ulei Pur de Peste este un produs exceptional, obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, cu tehnologii de ultima ora.

 Omega-3 Lysi este bogat in acizi grasi polinesaturati, DHA, acidul docosahexaenoic si EPA, acidul eicosapentaenoic, care s-au dovedit a juca un rol important in evitarea bolilor de inima si a aritmiilor, scaderea moderata a hipertensiunii si a colesterolului, mentinerea sanatatii articulatiilor si reducerea simptomelor de amorteala de dimineata si durere a incheieturilor, precum si pentru starea de bine a creierului.

 S-au facut multe studii privind influenta acizilor grasi Omega-3, si in special a EPA si DHA, iar rezultatele obtinute au fost publicate in reviste de stiinta din toata lumea. intreaga mass media a fost informata asupra efectelor pozitive ale acestora.

 Cercetarile efectuate de specialisti au stabilit ca organismul uman are o mare nevoie de acizi grasi Omega-3, care se gasesc in procent foarte mare in uleiul de peste. Omega-3 nu poate fi produs de organismul uman, de aceea trebuie suplimentat prin dieta sau prin suplimente alimentare de foarte buna calitate.