Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

PACHET - SUPER DETOXIFIERE (COLON HELP 480g+LIVER HELP 360g) ZENYTH

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 -PACHET - SUPER DETOXIFIERE (COLON HELP 480g+LIVER HELP 360g) 

 
-ZENYTH
 
-MAREA DETOXIFIERE DE PRIMAVARA!
 
-CEA MAI AVANSATA SOLUTIE DE DETOXIFIERE A COLONULUI SI FICATULUI!
 
-Nevoia de detoxifiere nu a fost niciodată mai mare ca acum. Oamenii de astăzi sunt afectați de toxine cum nu au fost niciodată în istorie“, arată dr. Bernard Jensen, „parintele“ detoxifierii intestinale. 
 
-Din cauza toxinelor, oamenii de astazi se confrunta tot mai frecvent cu oboseala cronica, probleme digestive si de tranzit intestinal, probleme cu imunitatea, colesterolul sau glicemia, kilograme in plus. 
 
-Daca te afli in aceasta situatie, incepe si tu o cura de detoxifiere! 
 
-Pachetul contine:
-COLON HELP 480g = 1 cutie
-LIVER HELP 360g = 1 cutie
 
-1) ColonHelp, curățitor intestinal și detoxifiant 100% natural
ColonHelp:
-Primul produs din Gama Help este ColonHelp, curățitor intestinal și detoxifiant, pe bază de fibre din semințe de in și psyllium. ColonHelp este unul dintre cele mai populare suplimente alimentare din România, devenind expresia unui fenomen social în doar câteva luni. Peste 200.000 de persoane au urmat o cură de detoxifiere cu produsul ColonHelp în ultimele luni. Familii întregi, colegi de muncă, tineri și vârstnici deopotrivă au aflat care sunt beneficiile fibrelor, iar detoxifierea intestinală a câștigat tot mai mult teren în România.
 
-Comodităţii oferite de societatea modernă îi plătim de multe ori un tribut important: sănătatea noastră. Nu mai facem mişcare, mâncăm pe fugă, fără să ne gândim că alimentele moderne sunt pline de E-uri. Preferăm alimentele aditivate, ignorând hrana bogată în fibre: fructe, legume, cereale integrale. ColonHelp completează în mod natural deficiențele hranei moderne sărace în fibre. În lipsa fibrelor şi apei, resturile alimentare, toxinele şi deşeurile metabolice din colon nu sunt evacuate la timp şi stagnează în acest organ, fiind supuse unui proces de fermentaţie şi putrefacţie prelungit, timp în care sunt parţial reabsorbite şi repuse în circulaţie. Din păcate, nu suntem conştienţi de importanţa sănătăţii intestinelor. Ignorăm de multe ori semnalele pe care ni le trimite colonul intoxicat: balonări, crampe, constipaţie, migrene, păr lipsit de strălucire, ten obosit, kilograme în plus...
 
-ColonHelp este un curățitor intestinal din fibre vegetale solubile și insolubile, cu un conținut ridicat de Omega 3 natural. Fibrele din produs, în combinație cu lichidele, își măresc volumul de câteva ori, curățind, asemenea unui burete delicat, întreg tubul digestiv și, în mod special, colonul de toxinele și reziduurile acumulate. ColonHelp este un reglator deosebit al tranzitului intestinal, fiind indicat atât în constipație, cât și în diaree. Ajută la eliminarea sau ameliorarea majorității problemelor tubului digestiv: balonări, gastrite, digestie incompletă, reflux gastric, flatulență, crampe, parazitoze, disbioză, colon iritabil, colite intestinale, hemoroizi, fisuri anale. Reduce senzația de foame, fiind un ajutor prețios în orice cură de slăbire. Ajută la scăderea colesterolului, micșorând riscul apariției bolilor cardiovasculare. Adjuvant util în reglarea glicemiei, ColonHelp contribuie la normalizarea absorbției glucozei la nivel intestinal. Administrat în combinație cu iaurt, produsul ajută la restabilirea echilibrului florei intestinale și la creșterea imunității organismului. De asemenea, este indicat în toate stările de oboseală cronică.
 
-În urma unei cure complete de detoxifiere cu produsul ColonHelp (3 luni) se pot obține rezultate foarte bune atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.
 
-Sănătate
-ameliorări în unele forme de alergii, astm, dureri articulare, artrită, acnee, eczeme, psoriazis, afecțiuni hepatice, dureri premenstruale sau tulburări ale menopauzei, afecțiuni nervoase (migrene, depresii, stres, panică), tulburări de circulație venoasă (tromboflebite). 
 
-Frumusețe:
-tenul devine mai curat, părul mai strălucitor, ochii mai limpezi, abdomenul mai plat. În plus, mirosul transpirației și al corpului se atenuează.
 
-Important! 
-Fibrele consumate pe termen lung pot reduce riscul apariției cancerului de colon.
 
-Ingredientele produsului ColonHelp:
-semințe de in – Linum usitatissimum
-tărâțe de psyllium – Plantago ovata
-chimen – Carum carvi
-coriandru – Coriandrum sativum
-oregano – Origanum vulgare
-pătrunjel – Petroselinum crispum
-argilă 
 
-În interiorul recipientului se află o linguriță dozatoare. O linguriță dozatoare rasă conține 8 grame de produs.
 
-Doze uzuale:
-Adulți:
- 1-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-24g/zi). 
 
-Tineri între 12-18 ani:
- 1 linguriță dozatoare pe zi. 
 
-Doza maximă:
- 4 lingurițe pe zi (32g). 
 
-Mod de administrare:
-produsul se administrează în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni. Pentru acomodare, începeți cura cu o linguriță dozatoare rasă pe zi. După 3-4 zile creșteți treptat consumul până la doza optimă tolerată, fără a depăși doza maximă. Produsul se administrează, înainte sau după masă, amestecat cu 200ml de lichide, de preferință iaurt - pentru efecte maxime, iar în lipsa acestuia cu apă sau suc de fructe. Nu consumați pulberea ca atare, fără lichide, pentru că vă puteți îneca! Prima doză se administrează dimineaţa, următoarele - în timpul zilei.
 
-Important:
-La scurt timp după administrare consumați obligatoriu 400ml apă. Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri/zi. Pro-dusul poate fi consumat și seara, cu condiția să aveți grijă să beți suficientă apă. Fibrele consumate fără o cantitate suficientă de lichide pot produce constipație!
 
-În curele de slăbire consumați produsul cu 20-30 de minute înainte de mese. Acest produs nu creează dependență și poate fi consumat pe termen lung, ca supliment de fibre în alimentație (4-8g/zi). 
 
-Precauții/contraindicații: 
-pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afec-țiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs. Condiții de păstrare: ferit de lumină și umezeală, la o temperatură sub 22 grade Celsius sau în frigider. 
 
-2) -LIVERHELP, ceai detoxifiant și hepatoprotector 100% natural
LiverHelp:
-Alimentația nesănătoasă, stresul ne afectează sănătatea, ficatul fiind poate primul care obosește din cauza stilului de viață dezechilibrat. Alimentația excesivă, mesele neregulate determină ficatul să își facă rezerve din grăsimi, care se depozitează în ficat și duc la apariția ficatului gras. Detoxifierii realizate cu produsul ColonHelp este bine să i se alăture o cură cu LiverHelp, ceai detoxifiant și hepatoprotector, un produs 100% natural. LiverHelp este recomandat pentru detoxifiere, pentru afecțiuni hepato-biliare, ficat gras, colesterol mărit, reglarea glicemiei.
 
-LiverHelp este un protector hepatic, biliar și detoxifiant, 100% natural, din plante medicinale specifice. 
 
-LiverHelp este un supliment alimentar sub formă de ceai, recomandat atât preventiv, pentru păstrarea sănătății, cât și ca adjuvant în afecțiunile hepatice. 
 
-LiverHelp este indicat pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni hepato-biliare și digestive. 
 
-Datorită efectelor antioxidante ale silimarinei naturale conținută de armurariu, denumit popular și “salvatorul ficatului”, LiverHelp contribuie la protecția lipoper-oxidativă a ficatului de acțiunea unor toxine puternice și a alcoolului, ajută la creșterea capacității de rege-nerare a țesutului hepatic și la reducerea efectelor secundare ale medicației hepatotoxice, inclusiv chimioterapiei. 
 
-Poate fi util în ciroze și insuficiențe hepatice ca agent de refacere a celulei hepatice aflată deja în distrucție. 
 
-Ajută în caz de hepatite virale A, B și C sau hepatită toxică. 
 
-În urma unei cure complete se obțin rezultate foarte bune pentru sănătatea ficatului și a căilor biliare, stimulând secreția biliară și reducând riscul de apariție a calculilor biliari. 
 
-Adjuvant util în stări anorexice, în helmintiaze, obezitate, gută, LiverHelp ajută ficatul să elimine toxinele din sânge. 
 
-În timpul curei cu ceai LiverHelp se pot obține rezultate foarte bune chiar și în stări febrile, când contribuie la scăderea febrei. 
 
-Ajută la menținerea sănătății vaselor de sânge și în reumatism. Datorită efectelor progesteronice și estrogenice este recomandat pentru diminuarea efectelor nedorite ale menopauzei și pentru reducerea durerilor menstruale.
 
-Poate fi utilizat în tratamentul gastritelor hipoacide. 
 
-Contribuie la tratarea și vindecarea anemiei, acneei, varicelor, hemoroizilor, fermentațiilor intestinale, reduce balonările și flatulența și stimulează diureza.
 
-Important!
-Ceaiul LiverHelp este un foarte bun protector și adjuvant al ficatului în orice terapie medicamentoasă cronică.
 
-Ingrediente:
-fructe de Armurariu – Silybum maria-num
-Păpădie (planta întreagă) – Taraxacum officinale 
-flori de Trifoi-roșu – Trifolium pratense
-rădăcină de Ghințură albastră – Gentiana asclepiadea
-rădăcină de Lemn-dulce – Glycyrrhiza glabra.
 
-În interiorul flaconului se află o linguriță dozatoare.
-O linguriță dozatoare rasă conține ~ 4 g de produs.
 
-Mod de administrare:
-În caz de afectare minoră a ficatului (steatoză hepatică, ficat obosit etc.), precum și preventiv, pentru păstrarea sănătății, se face o cură de detoxifiere a ficatului de 3 luni, o dată sau de două ori pe an. 
 
-În caz de afectare gravă a ficatului este necesară o cură de regenerare hepatică de 3-6 luni. Cura de regenerare se poate repeta după o pauză de 1-2 luni. 
 
-Produsul poate fi administrat și ocazional în stări de extenuare fizică sau intelectuală, în caz de grețuri, stări de vomă, după excese alimentare sau de alcool.
 
-Doze uzuale:
-Adulți și copii peste 12 ani:
- 2-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-12 g) – în cure de detoxifiere; 3-4 lingurițe dozatoare pe zi (12-16 g) – în cure de regenerare hepatică. 
 
-Copii 4-12 ani – 1 linguriță dozatoare pe zi (4 g), la recomandarea medicului.
 
-Doza maximă recomandată:
- 5 lingurițe pe zi (20 g).
 
-Mod de preparare:
-În 1-1,5 litri de apă clocotită se pun 2-3 lingurițe dozatoare de ceai LiverHelp, se mai fierb minimum 1 minut, maximum 2 minute, după care ceaiul se acoperă, se lasă la răcit, se strecoară și se bea neîndulcit.
Dacă nu doriți să preparați tot ceaiul odată, vă puteți pregăti câte o cană de ceai de 2-3 ori ori pe zi, din câte o linguriță dozatoare la 300-400 ml apă.
 
-Important:
-În situațiile în care nu aveți posibilitatea să vă preparați ceaiul sau dacă nu aveți voie să consumați multe lichide (de ex. ciroză decompensată), puteți consuma pulberea de LiverHelp ca atare: 3-4 g de pulbere se țin sub limbă 10-15 minute, apoi se înghit cu un pahar cu apă.
 
-Acest produs nu creează dependență și poate fi consumat pe perioade mai lungi, ca produs de întreținere și detoxifiere a ficatului și a aparatului digestiv.
 
-Precauții/contraindicații:
-pentru copii, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.
 
-Condiții de păstrare:
-se va păstra la temperaturi sub 22°C, ferit de lumină și umezeală, în ambalajul original. Flaconul se va ține închis între administrări.
   


Clientii EmagFarmaciaVerde nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Extraordinar
Foarte bun
Bun
Acceptabil
Nu recomand
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine