Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

PACHET - SUPER SILUETA (COLON HELP 480g+SILHOUETTE 450g) ZENYTH

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 PACHET - SUPER SILUETA (COLON HELP 480g+SILHOUETTE 450g) 

 
-ZENYTH
 
--1) ColonHelp, curățitor intestinal și detoxifiant 100% natural
ColonHelp:
-Primul produs din Gama Help este ColonHelp, curățitor intestinal și detoxifiant, pe bază de fibre din semințe de in și psyllium. ColonHelp este unul dintre cele mai populare suplimente alimentare din România, devenind expresia unui fenomen social în doar câteva luni. Peste 200.000 de persoane au urmat o cură de detoxifiere cu produsul ColonHelp în ultimele luni. Familii întregi, colegi de muncă, tineri și vârstnici deopotrivă au aflat care sunt beneficiile fibrelor, iar detoxifierea intestinală a câștigat tot mai mult teren în România.
 
-Comodităţii oferite de societatea modernă îi plătim de multe ori un tribut important: sănătatea noastră. Nu mai facem mişcare, mâncăm pe fugă, fără să ne gândim că alimentele moderne sunt pline de E-uri. Preferăm alimentele aditivate, ignorând hrana bogată în fibre: fructe, legume, cereale integrale. ColonHelp completează în mod natural deficiențele hranei moderne sărace în fibre. În lipsa fibrelor şi apei, resturile alimentare, toxinele şi deşeurile metabolice din colon nu sunt evacuate la timp şi stagnează în acest organ, fiind supuse unui proces de fermentaţie şi putrefacţie prelungit, timp în care sunt parţial reabsorbite şi repuse în circulaţie. Din păcate, nu suntem conştienţi de importanţa sănătăţii intestinelor. Ignorăm de multe ori semnalele pe care ni le trimite colonul intoxicat: balonări, crampe, constipaţie, migrene, păr lipsit de strălucire, ten obosit, kilograme în plus...
 
-ColonHelp este un curățitor intestinal din fibre vegetale solubile și insolubile, cu un conținut ridicat de Omega 3 natural. Fibrele din produs, în combinație cu lichidele, își măresc volumul de câteva ori, curățind, asemenea unui burete delicat, întreg tubul digestiv și, în mod special, colonul de toxinele și reziduurile acumulate. ColonHelp este un reglator deosebit al tranzitului intestinal, fiind indicat atât în constipație, cât și în diaree. Ajută la eliminarea sau ameliorarea majorității problemelor tubului digestiv: balonări, gastrite, digestie incompletă, reflux gastric, flatulență, crampe, parazitoze, disbioză, colon iritabil, colite intestinale, hemoroizi, fisuri anale. Reduce senzația de foame, fiind un ajutor prețios în orice cură de slăbire. Ajută la scăderea colesterolului, micșorând riscul apariției bolilor cardiovasculare. Adjuvant util în reglarea glicemiei, ColonHelp contribuie la normalizarea absorbției glucozei la nivel intestinal. Administrat în combinație cu iaurt, produsul ajută la restabilirea echilibrului florei intestinale și la creșterea imunității organismului. De asemenea, este indicat în toate stările de oboseală cronică.
 
-În urma unei cure complete de detoxifiere cu produsul ColonHelp (3 luni) se pot obține rezultate foarte bune atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.
 
-Sănătate
-ameliorări în unele forme de alergii, astm, dureri articulare, artrită, acnee, eczeme, psoriazis, afecțiuni hepatice, dureri premenstruale sau tulburări ale menopauzei, afecțiuni nervoase (migrene, depresii, stres, panică), tulburări de circulație venoasă (tromboflebite).
 
-Frumusețe:
-tenul devine mai curat, părul mai strălucitor, ochii mai limpezi, abdomenul mai plat. În plus, mirosul transpirației și al corpului se atenuează.
 
-Important!
-Fibrele consumate pe termen lung pot reduce riscul apariției cancerului de colon.
 
-Ingredientele produsului ColonHelp:
-semințe de in – Linum usitatissimum
-tărâțe de psyllium – Plantago ovata
-chimen – Carum carvi
-coriandru – Coriandrum sativum
-oregano – Origanum vulgare
-pătrunjel – Petroselinum crispum
-argilă
 
-În interiorul recipientului se află o linguriță dozatoare. O linguriță dozatoare rasă conține 8 grame de produs.
 
-Doze uzuale:
-Adulți:
- 1-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-24g/zi).
 
-Tineri între 12-18 ani:
- 1 linguriță dozatoare pe zi.
 
-Doza maximă:
- 4 lingurițe pe zi (32g).
 
-Mod de administrare:
-produsul se administrează în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni. Pentru acomodare, începeți cura cu o linguriță dozatoare rasă pe zi. După 3-4 zile creșteți treptat consumul până la doza optimă tolerată, fără a depăși doza maximă. Produsul se administrează, înainte sau după masă, amestecat cu 200ml de lichide, de preferință iaurt - pentru efecte maxime, iar în lipsa acestuia cu apă sau suc de fructe. Nu consumați pulberea ca atare, fără lichide, pentru că vă puteți îneca! Prima doză se administrează dimineaţa, următoarele - în timpul zilei.
 
-Important:
-La scurt timp după administrare consumați obligatoriu 400ml apă. Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri/zi. Pro-dusul poate fi consumat și seara, cu condiția să aveți grijă să beți suficientă apă. Fibrele consumate fără o cantitate suficientă de lichide pot produce constipație!
 
-În curele de slăbire consumați produsul cu 20-30 de minute înainte de mese. Acest produs nu creează dependență și poate fi consumat pe termen lung, ca supliment de fibre în alimentație (4-8g/zi).
 
-Precauții/contraindicații:
-pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afec-țiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs. Condiții de păstrare: ferit de lumină și umezeală, la o temperatură sub 22 grade Celsius sau în frigider.
 
-2) -SilhouetteHelp, ceai pentru slăbit, fortifiat cu inozitol:
-Ceaiul pentru slăbit SilhouetteHelp. 
-Acesta este un adjuvant prețios în cura de slăbire, protector hepatic, revigorant și detoxifiant, recomandat tuturor celor care doresc să slăbească eficient și sigur. 
 
-Produsul se adresează persoanelor motivate, care doresc să își îmbunătățească stilul de viață, să facă mișcare, să își corecteze dieta și să slăbească sănătos.
 
-Cu ajutorul SilhouetteHelp se slăbesc sănătos 3-4 kilograme într-o lună. 
 
-Plantele utilizare ca ingrediente dau un gust ușor dulceag și deosebit de plăcut ceaiului, nefiind necesar adaosul de zahăr sau alți îndulcitori pentru a putea fi consumat. 
 
-SilhouetteHelp se administrează în cure de slăbire de 1-3 luni. Pentru rezultate cât mai bune în cura de slăbire, ceaiul SilhouetteHelp se poate asocia cu suplimentul de fibre ColonHelp. Cele două produse se completează reciproc. 
 
-ColonHelp acţionează ca un balonaş gastric vegetal, creează saţietate şi reduce pofta de mâncare, iar SilhouetteHelp stimulează arderea grăsimilor excedentare.
 
-Vrei să fii mai suplă, mai senzuală, mai seducătoare, mai sănătoasă, mai strălucitoare, mai sexy? Descoperă-ți “S”-ul! Descoperă SilhouetteHelp, formulă originală de slăbit de la Zenyth Pharmaceuticals srl - producătorul ColonHelp. 
 
-SilhouetteHelp este un ajutor prețios în cura de slăbire, protector hepatic, revigorant și detoxifiant! 
 
-Acest produs se adresează persoanelor de ambele sexe, care își doresc să slăbească eficient și sigur!
 
-Produsul este recomandat pentru: cure de slăbire neepuizante, cu reglarea și menținerea greutății corporale în timp, stări de astenie fizică și intelectuală - ca revigorant, pentru arderea grăsimilor, detoxifierea și protecția ficatului, reducerea colesterolului, stimularea circulației periferice, anemie, îmbunătățirea digestiei și calmarea durerilor abdominale.
 
-SilhouetteHelp este un supliment alimentar ce se consumă sub formă de ceai.
 
-Este un produs natural, cu adaos de inozitol (inclus în complexul vitaminelor B) - 10%, destinat persoanelor care vor să slăbească și să își mențină greutatea, fără să apeleze la cure de slăbire epuizante și bruște, care le-ar putea deregla metabolismul. 
 
-Inozitolul este un agent lipotropic (topește grăsimile), care ajută la accelerarea metabolismului și la transformarea grăsimilor în energie. 
 
-SilhouetteHelp este un ceai revigorant, destinat nu numai persoanelor care vor să slăbească, ci și persoanelor epuizate fizic și intelectual sau care suferă de anemie. 
 
-SilhouetteHelp are rezultate bune în combaterea predispoziției la îngrășare. 
 
-SilhouetteHelp ajută la scăderea colesterolului și la un mai bun control al glicemiei, reducând absorbția grăsimilor și a zahărului.
 
-În urma unei cure complete se pot obține rezultate foarte bune în cazul persoanelor de ambele sexe care doresc să își controleze greutatea și să își îmbunătățească stilul de viață. 
 
-Produsul stimulează digestia și arderea grăsimilor excedentare. 
 
-Pentru rezultate optime evitați consumul exagerat de dulciuri și grăsimi. 
 
-Recomandăm în schimb consumul de fructe și legume proaspete, precum și mișcarea, pentru a se putea restabili metabolismul normal.
 
-Plantele utilizate ca ingrediente dau un gust ușor dulceag și deosebit de plăcut ceaiului, nefiind necesar adaosul de zahăr sau alți îndulcitori pentru a putea fi consumat.
 
-Important:
-Ceaiul consumat pe perioade mai lungi, asociat cu un regim alimentar sănătos, fără dulciuri și grăsimi în exces, poate preveni reapariția kilogramelor excedentare.
 
-Ingrediente:
-semințe de Schinduf – Trigonella foenum graecum
-păpădie (planta întreagă) – Taraxacum officinale
-frunze de Ceai-verde – Camellia sinensis
-fructe de Cătină – Hippophae rhamnoides
-inozitol – 10%
-rădăcină de Lemn-dulce – Glycyrrhiza glabra 
-frunze de Gymnema – Gymnema sylvestre
-fructe de Coriandru – Coriandrum sativum-
frunze de Afin – Vaccinium myrtillus
 
-Produsul SilhouetteHelp conține plante culese din zone nepoluate.
 
-În interiorul flaconului se află o linguriță dozatoare. 
-O linguriță dozatoare rasă conține ~5 g de produs.
 
-Doze uzuale:
-3 lingurițe dozatoare rase pe zi (15 g), sub formă de ceai, administrat în reprize, pe parcursul întregii zile, de preferință înaintea meselor principale.
 
-Doza maximă recomandată:
- 4 lingurițe pe zi (20 g).
 
-Mod de administrare:
-Produsul se administrează sub formă de ceai, în cure de slăbire de 1-3 luni.
 
-Cu ajutorul produsului SilhouetteHelp puteți slăbi sănătos 3-4 kilograme pe lună. Efectul se menține atât timp cât produsul este integrat într-o cură de slăbire. Rezultatele se pot observa chiar după prima săptămână de administrare.
 
-Mod de preparare:
-În 1-1,5 litri de apă clocotită se pun 3 lingurițe dozatoare de ceai SilhouetteHelp și se mai fierb 2 minute, după care ceaiul se acoperă, se lasă la răcit, se strecoară și se bea neîndulcit, pe parcursul întregii zile. 
 
-Administrat înainte de masă, Silhouette-Help scade pofta de mâncare. 
 
-Dacă nu doriți să preparați tot ceaiul odată, vă puteți pregăti câte o cană de ceai de 2-3 ori ori pe zi, din câte o linguriță dozatoare la 300-400 ml apă.
 
-Acest produs nu creează dependență!
 
-Precauții/contraindicații:
-pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente și persoane hipertensive se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.
 
-Condiții de păstrare:
-Se va păstra la temperaturi sub 22°C, ferit de lumină și umezeală, în ambalajul original. 
-Flaconul se va ține închis între administrări!
   


Clientii EmagFarmaciaVerde nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Extraordinar
Foarte bun
Bun
Acceptabil
Nu recomand
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine