Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail

Parkinson

Parkinson este o maladie ce aparține unui grup de afecțiuni reunite sub numele de tulburări ale sistemului motor, boli ce apar ca rezultat al distrugerii celulelor cerebrale producatoare de dopaminǎ. Cele patru simptome principale ale bolii sunt tremurul, rigiditatea, instabilitatea posturala, precum și tulburările de echilibru și coordonare. Pentru tratarea acestei maladii va recomandam Mucuna pruriens cate 6 cps/zi luate cate 2 comprimate inainte masa impreuna cu o lingurita de ulei de masline extravirgin peste care se adauga 20 de picaturi de ulei de catina.

Mucuna pruriens

Stoc: nu este in stoc

tratament Parkinson


Cauza boli Parkinson nu este cunoscuta, dar se cunoaste faptul ca determina tulburari la nivelul ariei celebrale care controleaza miscarile si echilibrul (substanta neagra). Din motive inca neclare, celulele din aceasta arie cerebrala inceteaza sa mai functioneze, ceea ce conduce la aparitia simptomelor de parkinsonism – tremuraturi, rigiditate si miscari lente. Aici gasiti cel mai bun tratament naturist pentru parkinson .
Ordoneaza dupa