Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Mucuna pruriens

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


tratament Parkinson

   


Mucuna pruriens 40 cpr ELIDOR antiparkinson si tonic sexual
pentru tratament Parkinson se iau 2 cps  de 3 ori pe zi impreuna cu 20 picaturi de ulei de catina la o lingurita de ulei de masline extravirgin de 3 ori pe zi.


RECOMANDARI  Mucuna pruriens

supliment alimentar, antiparkinson, tonic sexual, este folosita si pentru tratarea disfunctiilor sexuale

COMPOZITIE   Mucuna pruriens

Mucuna Pruriens powder.

FORMA DE PREZENTARE  Mucuna pruriens

flacon 40 comprimate.

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE   Mucuna pruriens

3 - 6 comprimate pe zi sau dupa sfatul medicului.
 

 Mucuna pruriens este un leguma tropicala cunoscuta sub numele de catifea de fasole sau cowitch și prin alte denumiri comune (a se vedea mai jos), găsite în Africa, India și Caraibe.Planta este recunoscuta pentru mancarime extrema pe care o produce în contact, în special cu frunze tinere și păstăi de semințe. Aceasta are valoarea de utilizare agricola și horticola și are o serie de proprietăți medicinale.
Planta este un arbust anual, ca o viță de vie alpinism lungi, care pot ajunge la peste 15 m lungime. Atunci când planta este tânără,  este aproape complet acoperita cu fire de par neclare, dar atunci când este mai în vârstă,  este aproape complet liberă de fire de par. Frunzele sunt triptice, ovale, inversa oval, romb sau în formă de scară larga ovale. Partile laterale ale frunzelor sunt adesea puternic canelate și  ascuțite. În plantele tinere M.pruriens, ambele părți ale frunzelor au fire de par. Tulpinile de pliante sunt doua-trei milimetri lungime. Concedii suplimentare adiacente sunt prezente și sunt de aproximativ 5 mm lungime.

Capetele de flori iau forma de panicles axial aranjate. Acestea sunt 15 - 32 cm lungime și au două sau trei, sau mai multe flori. Frunzele de însoțire sunt de aproximativ 12.5 mm lungime, axele suport ghivece de flori sunt 2.5 - 5 mm.Clopotul este de 7,5 la 9 mm lung si matasos. Cele sepale sunt mai lungi sau de aceeași lungime ca și transferuri.Coroana este purpuriu sau alb.Pavilion este de 1,5 mm lungime. Aripile sunt 2.5 - 3.8 cm lungime.

În etapa de maturare de fructe, un 4 la 13 cm de-a lungul, 1 până la 2 cm lățime-, fructe unwinged, leguminoase dezvoltă. Există o creasta de-a lungul lungimii de fructe.Coajă este foarte păros și poartă până la șapte semințe. Semințele sunt aplatizate elipsoizi uniforme, 1 - 1.9 cm lungime, 0.8 - 1.3 cm lățime și 4, 6,5 cm grosime.Hil, baza Funiculus (legătura între placenta și semințe de plante) este o. Înconjurată de o arillus semnificativă (cărnoase semințe coajă)

Mucuna pruriens poartă flori albe, lavanda, sau mov. Păstăile de semințe sale sunt de aproximativ 10 cm lungime [1] și sunt acoperite în vrac, firele de păr portocaliu care provoaca o mancarime severa în cazul în care vin în contact cu pielea. Compușii chimici responsabili pentru mancarime sunt o proteina, mucunain, [1] si serotonina. Semintele sunt lucioase, semințe negre sau maro în derivă. Acesta se găsește în Africa tropicală, India și Caraibe.

Tags : parkinson google