Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

PASTA DE DINTI SPRY PEPPERMINT (MENTA FARA FLUOR), 113 G.

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


PASTA DE DINTI SPRY PEPPERMINT (MENTA FARA FLUOR), 113 G.
Bucurati-va simturile cu aroma proaspata de menta racoritoare a pastei de dinti fara fluor Spry® Cool Mint indulcita cu xylitol!
   


PASTA DE DINTI SPRY PEPPERMINT (MENTA FARA FLUOR), 113 G.
The Spry Dental Defense System® (Sistemul de aparare a sanatatii dintilor) este o linie de produse de ingrijire orala de inalta calitate ce contin xylitol, un indulcitor natural antibacterian.
 
Pasta de dinti Spry® Peppermint cu xylitol, menta si aloe, fara zahar, fara fluor, este  sigura pentru copii, nu este nociva daca se inghite.
Cantitate: 113 g.
Ingrediente: apa purificata, Xylitol, aroma naturala de menta, aloe vera, dioxid de siliciu, glicerina vegetala, sorbitol, guma de celuloza, sodiu cocoyl metil taurate, glicerofosfat de calciu, benzoat de sodiu, stevia, dioxid de titan, guma xantax;
Utilizare: Adulti si copii de peste 2 ani.