Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tribulus Terrestris

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Tribulus Terrestris - cel mai  vechi energizant sexual
tonic fizic,sexual, cresterea masei musculare ,afrodisiac
150 capsule de la dr. Ionut Moraru 
   


Tribulus Terrestris - tonic fizic,sexual, cresterea masei musculare ,afrodisiac 150cps -Medica

Tribulus Terrestris alias coltii babei este cel mai  vechi energizant sexual si tonic muscular

Tribulus Terrestris Compozitie:

 
Coltii babei pulbere (Tribulus terrestris pulvis) 0,180g/cps.

 

Tribulus Terrestris Recomandare:

 

  Tonic fizic si sexual, cresterea masei musculare. Utilizata de secole in tratarea tulburarilor de dinamica sexuala, planta de coltii babei a inceput a fi folosita in urma cercetarilor recente si pentru cresterea fortei si masei musculare la sportivi.

 

  Substantele active continute sunt reprezentate de saponine, beta sitosteroli si dioscina ce stimuleaza activitatea sexuala prin cresterea nivelului de testosteron; protejeaza prostata si au rol imunostimulator.

 

  Actioneaza direct asupra hipofizei determinand cresterea sintezei si eliberarii hormonilor gonadotropi ce stimuleaza activitatea gonadele celor doua sexe: la barbati creste sinteza de testosteron, spermatogeneza si mobilitatea spermatozoizilor, iar la femei grabeste maturarea ovulului si creste libidoului.

 

  Datorita efectului intens al testosteronului asupra musculaturii (favorizeaza metabolismul proteic anabolic), este de ajutor sportivilor pentru imbunatatirea performantelor fizice si cresterea masei musculare.

 

  Produsul creste apetitul sexual si fertilitatea partenerilor, stimuleaza dezvoltarea musculaturii, imbunatateste performantele sexuale si sportive.

 

Tribulus Terrestris Administrare:

 

  1cps x 3/zi, inainte de mese, pe o perioada de 2-3 luni.

 

Tribulus Terrestris Prezentare:

 

  Cutie 150 cps.

Producator : Medica Romania