Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

BARAKA 100MG 24cps PHARCO

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Benefic persoanelor cu tuse persistenta, restanta dupa raceli sau viroze si persoanelor cu o sensibilitate pronuntata a aparatului respirator si care racesc frecvent 
   


 Baraka este un supliment benefic persoanelor cu tuse persistenta, restanta dupa raceli sau viroze si persoanelor cu o sensibilitate pronuntata a aparatului respirator si care racesc frecvent, precum si la astmatici si fumatori

 
Compozitie:
O capsula Baraka 100 mg contine:
Ulei din seminte de chimen negru (Nigella Sativa) 100 mg


Indicatii terapeutice:
BARAKA contine uleiul obtinut din presarea semintelor de Nigella sativa (chimen negru), o planta cu o larga raspandire in bazinul mediteranean si amintita din antichitate pentru proprietatile sale curative.

Baraka
Uleiul semintelor de chimen negru contine acizi grasi saturati si nesaturati, uleiuri volatile, vitamine, aminoacizi, enzime si saruri minerale, saponine si nigellone (substante specifice plantei Nigella sativa).
BARAKA (ulei de chimen negru) este folosit in mod traditional pentru a creste capacitatea de aparare a organismului fata de boli atat la copii cat si la adulti.


BARAKA este un supliment benefic persoanelor cu tuse persistenta, restanta dupa raceli sau viroze si persoanelor cu o sensibilitate pronuntata a aparatului respirator si care racesc frecvent, precum si la astmatici si fumatori.
Prin componentele antioxidante, calmante si nutritive din uleiul de chimen negru,  Baraka  asigura un suport optim pentru cresterea imunitatii la copii si adulti si calmeaza tusea iritativa.

Baraka
Mod de utilizare recomandat:
Copii sub 12 ani : 1-2 capsule de 100 mg de 3 ori pe zi .
Adulti si copii peste 12 ani : 1-2 capsule de 450 mg de 3 ori pe zi.

Baraka
Contraindicatii: Nu se administreaza gravidelor.

Baraka
Ambalaj: Cutie cu 24 capsule moi enterosolubile in 2 blistere.