Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

COLOMINT 24CPS PHARCO

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


COLOMINT 24CPS PHARCO
Colomint proprietati antispastice, carminative si coleretice,benefice in disconfortul abdominal insotit de crampe intestinale, colici si acumulare excesiva de gaze intestinale
   


COLOMINT 24CPS PHARCO
 

Colomint proprietati antispastice, carminative (antiflatulente) si coleretice,benefice in disconfortul abdominal insotit de crampe intestinale, colici si acumulare excesiva de gaze intestinale


 

 

 

Compozitie:
Fiecare capsula contine:
Ulei de menta (Mentha piperita) 0,2 ml


Indicatii terapeutice:
Capsulele de  Colomint  contin ulei de menta obtinut din frunze de Mentha piperita si cunoscut ca avand proprietati antispastice, carminative (antiflatulente) si coleretice.
Fiind enterosolubile, capsulele de  Colomint  nu se dezintegreaza la nivelul stomacului ci numai cand ajung in interiorul intestinului, unde elibereaza uleiul de menta, acesta determinand aici relaxarea muschilor netezi intestinali, in special cei ai colonului.
In plus, uleiul de menta prin efectul carminativ favorizeaza eliminarea gazelor intestinale formate in exces, ceea ce conduce la reducerea balonarii si a disconfortului abdominal.
Datorita acestor proprietati, capsulele  Colomint  sunt benefice in disconfortul abdominal insotit de crampe intestinale, colici si acumulare excesiva de gaze intestinale.

Colomint
Mod de utilizare recomandat:
Adulti : 1-2 capsule, de 3 ori pe zi, inainte de mese.
Copii 12 – 17 ani : 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de mese.