Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

GINSAVIT 24cps PHARCO

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


GINSAVIT 24cps PHARCO
Ginsavit stari de epuizare (de exemplu provocate de stres), oboseala, slabiciune, scaderea capacitatii de concentrare, precum si pentru cresterea tonusului psihic
   


GINSAVIT 24cps PHARCO
Ginsavit stari de epuizare (de exemplu provocate de stres), oboseala, slabiciune, scaderea capacitatii de concentrare, precum si pentru cresterea tonusului psihic,in perioada de convalescenta                     


Ginsavit

Compozitie:
O capsula Ginsavit moale contine: Extract de ginseng 40 mg; Vitamina A (palmitat) 4000 UI; Vitamina D3 (colecalciferol) 400 UI; Vitamina E (acetat de DL-α-tocoferol) 10 mg; Vitamina B1 (mononitrat de tiamina) 2 mg; Vitamina B2 (riboflavina) 2 mg; Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 1 mg; Vitamina B12 (ciancobalamina) 1 μg; Acid folic 400 μg; Pantotenat de calciu 10 mg; Nicotinamida 15 mg; Vitamina C (acid ascorbic) 60 mg; Inozitol 20 mg; Bitartrat de colina 20 mg; Cupru (din sulfat de cupru) 1 mg; Zinc (din sulfat de zinc) 1 mg; Mangan (din sulfat de mangan) 1 mg; Magneziu (din sulfat de magneziu) 10 mg; Potasiu (din sulfat de potasiu) 5 mg; Fer (din fumarat feros) 10 mg; Calciu (din fosfat acid de calciu) 92 mg; Fosfor (din fosfat acid de calciu) 71 mg.Excipienti: continutul capsulei Ginsavit: ulei din seminte de soia, ceara de albine, ulei hidrogenat din seminte de soia (tip I), ulei hidrogenat din seminte de soia (tip II), lecitina din soia 45%, etil vanilina; capsula: gelatina, anhidrisorb, glicerol 85%, p-hidroxibenzoat de etil sodic, p-hidroxibenzoat de n-propil sodic, oxid negru de fer (E172).Indicatii terapeutice:
Profilaxia si tratamentul simptomelor determinate de nutritia neechilibrata calitativ si cantitativ.
Stari de epuizare (de exemplu provocate de stres), oboseala, slabiciune, scaderea capacitatii de concentrare, precum si pentru cresterea tonusului psihic,in perioada de convalescenta si la varstnici.
Efort fizic, abuz de alcool etilic, fumatori, tulburari gastro-intestinale.
Afectiuni care scad capacitatea de aparare a organismului.


Contraindicatii:
Hipersensibilitate la oricare dintre componentii medicamentului.
Hipervitaminoza A si D.
Insuficienta renala.
Tratament cu retinoizi.
GINSAVIT nu se administreaza in caz de hipercalcemie, hipercalciurie, hiperkaliemie, hiperfosfatemie, boala Addisson, boala Wilson si infectii urolitiazice.
Ca si alte medicamente care contin fier, Ginsavit  nu trebuie administrat la pacientii cu hemocromatoza, hemosideroza sau anemie hemolitica.
La persoanele cu alergie la arahide si soia (datorita continutului in soia).


Interactiuni:
Administrarea concomitenta de ginseng cu produse care contin cafeina creste probabilitatea reactiilor adverse.
GINSENG poate potenta actiunea medicamentelor cu actiune nervos centrala. Accentueaza reactiile adverse ale inhibitorilor de monoaminooxidaza cum sunt cefaleea, tremorul si mania.
GINSENG prezinta un usor efect antiplachetar si poate potenta actiunea warfarinei.
Piridoxina poate sa scada concentratia plasmatica de levodopa si fenitoina.
Colchicina, acidul para-aminosalicilic si ingestia de alcool etilic pentru mai mult de 2 saptamani determina malabsorbtia vitaminei B12.
Uleiurile minerale pot sa scada absorbtia gastro-intestinala a vitaminelor A si D.
Vitamina D poate sa creasca riscul de hipermagneziemie la pacientii dializati care utilizeaza antiacide continand magneziu.
Colestiramina poate sa scada absorbtia intestinala a vitaminei D.
Hipercalcemia indusa de tiazide poate fi amplificata prin suplimentarea cu calciu.
Sarurile de calciu scad biodisponibilitatea atenololului, norfloxacinei si tetraciclinei si pot sa scada efectele verapamilului.
Absorbtia ferului poate fi scazuta prin administrarea concomitenta cu tetracicline, antiacide sau cimetidina; absorbtia poate fi crescuta prin administrarea concomitenta de vitamina C in doze mai mari (200 mg).
Sarurile de fer scad absorbtia levodopei, metildopei, penicilaminei, chinolonelor si tetraciclinei, precum si eficacitatea L-tiroxinei.

Doze si mod de administrare: Doza recomandata este de 1-2 capsule  Ginsavit  pe zi.