Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

SIROP SANZYME 120ml PHARCO

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


SIROP SANZYME 120ml PHARCO
Sirop Sanzyme este benefic in caz de scadere a apetitului si in cazul unor excese alimentare, contribuind la o buna digestie
   


SIROP SANZYME 120ml PHARCO
Sirop Sanzyme  este benefic in caz de scadere a apetitului si in cazul unor excese alimentare, contribuind la o buna digestie

 

 

SIROP SANZYME 120ml PHARCO

Compozitie:
O lingurita de sirop (5 ml) contine:
Papaina 80 mg, Pepsina 40 mg, Sanzyme 2000 10 mg
O lingura de sirop (15 ml) contine:
Papaina 240 mg, Pepsina 120 mg, Sanzyme 2000 30 mg


Proprietati:
SANZYME Sirop este o combinatie echilibrata de enzime digestive cu actiuni specifice, contribuind la realizarea unei digestii complete a componentelor alimentare (proteine, glucide, lipide si fibre vegetale).


SANZYME Sirop contine papaina si pepsina, doua enzime proteolitice, asociate cu Sanzyme 2000 (complex multienzimatic ce contine proteaze, amilaze, lipaze, celulaze si alte enzime). Toate aceste enzime actioneaza asupra alimentelor ajunse in tractul gastrointestinal, transformandu-le in componente usor digerabile si absorbabile.


Astfel, SANZYME Sirop poate fi utilizat atunci cand se urmareste realizarea unei digestii complete precum si in cazul deficitelor enzimatice (manifestate prin intoleranta la lipide, proteine sau glucide).

Datorita formulei tampon, enzimele din SANZYME isi pastreaza eficienta in totalitate si nemodificata in timp.

In plus, formula fara alcool face ca SANZYME Sirop sa fie un produs sigur pentru administrarea la copii si in timpul sarcinii.


SANZYME Sirop este un supliment cu enzime pentru toate varstele, in special pentru persoanele cu digestie dificila, inclusiv in timpul sarcinii sau copii.
SANZYME Sirop este benefic in caz de scadere a apetitului si in cazul unor excese alimentare, contribuind la o buna digestie.

Sanzyme
Mod de utilizare recomandat:
Sugari (pana la varsta de un an) : 8-15 picaturi de 3 ori pe zi in timpul sau imediat dupa mese.
Copii : o lingurita (5 ml) de 3 ori pe zi in timpul sau imediat dupa mese.
Adulti : o lingura (15 ml) de 3 ori pe zi in timpul sau imediat dupa mese.