Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Alkavision

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


solutie oftalmica hidrateaza si protejeaza suprafata oculara
solutie oftalmica hidratanta de acid  hialuronic
   


Alkavision solutie oftalmica hidrateaza si protejeaza suprafata oculara

Alkavision solutie oftalmica hidratanta de acid  hialuronic

Compozitie Alkavision

Acid hialuronic 0,2% w/v; fosfat de sodiu monobazic, monohidrat; fosfat de sodiu dibazic, dihidrat; clorură de sodiu; clorură de benzalconiu; edetat disodic; apa pentru preparate injectabile.

Cum se prezinta Alkavision?

Alkavision TEARS este o solutie oftalmica ambalata in flacoane de 10 ml.

Ce este Alkavision?     

Alkavision TEARS este o solutie oftalmica de hialuronat de sodiu cu greutate moleculara mare, obtinut prin biosinteza. Hialuronatul de sodiu are proprietati muco-mimetice, muco-adezive si vascoelastice care imbunatatesc stabilitatea peliculei lacrimale si pastreaza suprafata oculara lubrifiata, hidratata si protejata, avand un efect de durata.

Cand trebuie utilizat Alkavision?

Calitatile hidratante si protectoare ale hialuronatului de sodiu atenueaza iritatia, uscaciunea si senzatiile de arsura si de corp strain in ochi, datorate elementelor de mediu, cum sunt vantul, soarele, aerul uscat, apa sarata, fumul, lumina prea puternica, aerul conditionat, incălzirea, utilizarea prelungita a computerului sau intervențiilor chirurgicale oculare, conjunctivita sau utilizarii lentilelor de contact.

Cat trebuie utilizat Alkavision?

Zilnic, o picatura in fiecare ochi, de 2–3 ori pe zi.

Ambalare Alkavision : sticluta 10 ml