Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

FEMINA 200ml PLANTAVOREL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Se recomanda administrarea produsului in starile specifice menopauzei, deoarece ajuta organismul sa se adapteze la schimbarile hormonale...
   


FEMINA 200ml PLANTAVOREL


FEMINA este un produs din plante medicinale ce actioneaza atat preventiv cat si curativ la diminuarea si ameliorarea simptomelor atat de suparatoare pentru majoritatea femeilor ajunse in aceasta stare fiziologica, de altfel normala, menopauza.

 Complexul de flavonoide si uleiuri volatile din trifoi rosu si salvie, actioneaza sinergic, conferind produsului o marcanta actiune estrogenica.

 Astfel aportul de estrogen vegetal regleaza balanta hormonala favorizand in acelasi timp fixarea calciului in oase, ceea ce contribuie la reducerea riscului de osteoporoza.

 De asemennea, complexul estrogenic contribuie la reducerea bufeurilor si a transpiratiilor excesive.

 Asocierea principiilor active din roinita si sunatoare, determina o actiune tonic relaxanta si antidepresiva cu efect direct in tratarea starilor de anxietate, iritabilitate, depresii nervoase, insomnii, ce insotesc adesea tulburarile de menopauza.

 Complexul de ulei volatil si flavonoide din roinita are actiune spasmolitica si sedativa in nevrozele gastrice si cardiace, contribuind la calmarea palpitatiilor si durerilor cardiace si la scaderea riscului de aparitie a unor afectiuni cardiace.

 Uleiurile volatile din fenicul, salvie si roinita, au actiune digestiva si carminativa, contribuind la prevenirea si tratarea balonarilor abdominale si a flatulentei.

 Se recomanda administrarea produsului in starile specifice menopauzei, deoarece ajuta organismul sa se adapteze la schimbarile hormonale.

 Utilizarea produsului previne aparitia bufeurilor, a transpiratiilor excesive, a starilor de panica si palpitatii de origine nervoasa, a iritabilitatii si a starilor depresive.

 Compozitie:
 Produs natural sub forma de extract hidroalcoolic obtinut din:
  salvie (Salviae sclareae )
  trifoi rosu (Trifolium pretense)
  sunatoare (Hypericum perforatum)
  fenicul (Foeniculum vulgare)
  roinita (Melissa officinalis)

 Prezentare:
 Flacon de 200ml

 Mod de administrare:
 Cate o lingurita de trei ori pe zi, intre mese, timp de 10-14 zile pe luna sau la nevoie.