Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

NORMODIAB V 50tb PLANTAVOREL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


NORMODIAB V este un produs natural valoros, indicat cu predilectie in diabetul zaharat insulino independent (tip II), cand valorile glicemiei sunt moderat crescute si...
   


NORMODIAB V 50tb PLANTAVOREL

NORMODIAB V 50tb PLANTAVOREL

 

NORMODIAB V este un produs fitofarmaceutic complex, ce contine o asociere bine echilibrata de principii active vegetale:
  antocianozide (ce produc depresie glicemica si au efecte favorabile in angina diabetica si in maladiile vasculare din diabet)
  compusi de tip biguanidinic ( ce actioneaza asupra metabolismului hepatic si contribuie la metabolizarea lipidelor proprii cat si a celor aduse prin alimente)
  aminoacizi ( stimuleaza celulele beta pancreatice furnizoare de insulina)
  flavonozide ( favorizeaza indepartarea acidului uric si a colesterolului)
  vitamine ( B, A, C, acid folic, vitamina P )
  oligoelemente si minerale ( ce intervin favorabil in reglarea proceselor metabolice intermediare, profund dezechilibrate in diabet).

 Datorita actiunilor sale sinergice, antidiabetice, hipolipemiante, antioxidante, NORMODIAB V este un produs natural valoros, indicat cu predilectie in diabetul zaharat insulino independent (tip II), cand valorile glicemiei sunt moderat crescute si raspund simtitor la dieta specifica precum si in prevenirea complicatiilor cronice ale diabetului si in special in reducerea factorilor de risc vasculari asociati.

 Asociat terapiei clasice, in cazul diabetului zaharat insulino  dependent ( tip I), permite in timp, reducerea dozei de insulina.

 Compozitie:
 Tablete, continand pulberi vegetale din frunze de:
  afin ( Vaccinium myrtillus)
  dud alb si negru ( Morus alba et nigra)
  teci de fasole (Phaseolus vulgaris)
  mesteacan ( Betula verrucosa)
  nuc (Juglans regia) si extract standardizat din fructe de afin (Vaccinium myrtillus)

 Prezentare:
 Flacon cu 40 tablete

 Contraindicatii:
 Pentru prevenirea accidentelor, NORMODIAB V, nu va fi folosit in cazurile de diabet zaharat de tip I in terapie unica, renuntandu se brusc la insulina.

 Mod de administrare:
 Pentru persoanele cu diabet insulino independent (tip II ), 2 - 6 comprimate pe zi astfel:
  la diabeticii cu glicemia a jeun intre 120 - 150 mg/dl - 2 comprimate pe zi, cate una in timpul meselor.
  la diabeticii cu glicemia a jeun intre 150 - 200 mg/dl - 4 comprimate pe zi, in timpul meselor.
  la diabeticii cu glicemia peste 200 mg/dl - 6 comprimate pe zi, cate 2 in timpul celor trei mese.

 Pentru persoanele cu diabet zaharat insulino dependent (tip I), se asociaza tratamentului cu insulina, cand in timp se poate constata reducerea necesarului de insulina utilizat.