Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

SEDOCALM V 40tb PLANTAVOREL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


SEDOCALM V este un produs din plante medicinale ce contine un complex de principii active constituite in principal din:
 flavonoide, triterpene pentaciclice si ...
   


SEDOCALM V 40tb PLANTAVOREL

SEDOCALM V 40tb PLANTAVOREL

 

 

SEDOCALM V este un produs din plante medicinale ce contine un complex de principii active constituite in principal din:
 flavonoide, triterpene pentaciclice si amine biogene din paducel (raspunzatoare de actiunea sedativa asupra sistemului nervos central prin diminuarea hiperexcitabilitatii psihomotorii si senzitive, de actiunea de reglare a tensiunii arteriale), alcaloizi, flavone, acizi polifenolici, taninuri si saponine diterpenice din talpa gastii ( ce determina relaxarea musculaturii netede a vaselor care alimenteaza cordul, ca si a cordului insasi, asociata cu un efect tranchilizant, de linistire in starile nervoase si in bolile de inima de origine nervoasa), flavone, terpene si taninuri din tei, sovarf si isop (cu actiune spasmolitica, usor sedativa pe sistem nervos central, diuretica, hipotensiva si coronarodilatatoare) si chelidonina din rostopasca ce prezinta actiune spasmolitica si narcotica.

 Inlatura efectele ce apar in cazul tulburarilor psihice (anxietate, hiperexcitabilitate), distonie neurovegetativa insotita de tulburari cardiovasculare, in stari nevrotice, climacterium, in tulburarile din perioada premenstruala.

 Asociat, are efecte benefice in hipertensiune arteriala, ulcer gastro duodenal, hipertiroidism.

 Utilizarea produsului de catre persoanele suprasolicitate sau cele predispuse la sindromul anxios, care lucreaza si traiesc in conditii de stress, asigura o buna protectia a sistemului nervos.

 Compoztie:
 tablete continand pulberi vegetale din paducel (Crataegus species), talpa gastii (Leonurus cardiaca), tei (Tilia species), sovarf (Origanum vulgare), isop (Hyssopus officinalis), rostopasca (Chelidonium Majus) si ulei volatil de levantica (Lavandulae officinalis).

 Prezentare:
 flacon cu 40 tablete

 Mod de administrare:
  1-4 tablete pe zi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEDOCALM V distonie neurovegetativa, insomnii 40tb PLANTAVOREL