Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

VITA ROZ 40tb PLANTAVOREL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


VITA ROZ este realizat prin asocierea pulberii integrale de sunatoare cu extractul standardizat, printr o metoda originala si ecologica, care permite combinarea principiilor active...
   


VITA ROZ 40tb PLANTAVOREL


VITA ROZ 40tb PLANTAVOREL

 

VITA ROZ este realizat prin asocierea pulberii integrale de sunatoare cu extractul standardizat, printr o metoda originala si ecologica, care permite combinarea principiilor active caracteristice plantei, intr o formula noua, cu un inalt potential bioactiv.

 Produsul VITA ROZ, are actiune complexa ce vizeaza pe ansamblu nu numai inlaturarea simptomelor neplacute ci si remedierea efectiva a cauzelor, favorizeaza tonifierea si revigorarea sistemului nervos,redand increderea in capacitatea proprie de lupta si existenta a bolnavului

 Inclus in dieta zilnica,produsul VITA ROZ inlatura starile depresive manifestate in special la menopauza sau in timpul curelor de dezalcoolizare, anxietatiea, emotivitatatea, sensibilitatea meteorologica, insomniile si migrenele.

 Datorita efectului marcant neurotonic si deconectant , produsul se recomanda atat persoanelor adulte cat si copiilor in blocajele psihice, balbaiala, pavor nocturn, enurezis, precum si in epuizarile nervoase ale scolarilor.

 Compoztie:
 tablete continand extract uscat standardizat din Hypericum perforatum   sunatoare, asociat cu pulbere extrafina de sunatoare si ulei volatil de lavanda.

 Prezentare:
 flacon cu 40 tablete

 Mod de administrare:
  1-2 tablete pe zi, timp de cel putin 2 luni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VITA ROZ antistres 40tb PLANTAVOREL