Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

POLENAPIN 100drj INSTITUT APICOL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


POLENAPIN 100drj INSTITUT APICOL
Indicatii: ca stimulent in denutritie proteica, anemii, anorexie; ca adjuvant in tratamentul afectiunilor hepatice si gastrice
   


 POLENAPIN 100drj INSTITUT APICOL

POLENAPIN 100drj INSTITUT APICOL

Indicatii:
    
Indicatii: ca stimulent in denutritie proteica, anemii, anorexie; ca adjuvant in tratamentul afectiunilor hepatice si gastrice; ca tonifiant pentru organismele epuizate de eforturi fizice (mai ales la sportivi); ca supliment nutritiv in stari carentiale de natura vitamino-proteica-minerala si ca sursa de antioxidanti naturali.

Compozitie:
    
Polenul recoltat de albine contine substante stimulatoare pentru organism: vitamine (complexul B, vitamina C, E si betacaroten, important precursor al vitaminei A si factor antioxidant natural), proteine, aminoacizi (toti aminoacizii esentiali), lipide simple si complexe, glucide, substante minerale, acizi nucleici, enzime etc.

Administrare:
    
Copii: 2 – 4 tablete pe zi. Adults: 4 – 6 tablete pe zi

Actiuni:
    
Este considerat unul dintre cele mai importante produse ale stupului, cu un excelent rol de hrana functionala. Produsul POLENALPIN este prezentat sub forma de tablete, pentru a facilita administrarea polenului.