Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CYSTONE 60cps PRISUM HIMALAYA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


CYSTONE 60cps PRISUM HIMALAYARubia Cordifolia (Roiba indiana)   Radacinile sale au proprietati antibacteriene si antioxidante. Ajuta la dizolvarea calculilor din tractul urinar, facilitand eliminarea lor. Principalii sai constituenti au si propietati antiinflamatorii.
   


CYSTONE 60cps PRISUM HIMALAYA


CYSTONE 60cps PRISUM HIMALAYA

 

CYSTONE  Herbomineral ANTI LITIAZIC si ANTI SEPTIC URINAR 60 tablete HIMALAYA

 CYSTONE 60 tablete HIMALAYA

 Cystone este un supliment alimentar din extracte vegetale. plantele din compozitie contin principii active care contribuie la mentinerea unui nivel optim al fluxului lichid prin tractul uirnar.

 Cystone   antilitiazic si antiseptic herbomineral

 Descriere:
 Distruge calculii si ii elimina din tractul urinar.
 Reduce concentratia de substante din care se formeaza calculii, prevenind formarea postoperatorie a acestora.

 Prin efectul antibacterian, antiseptic si antiinflamator, este benefic in infectiile urinare, inlaturand disconfortul si simptomele dureroase asociate acestei afectiuni.

 Ingrediente:
 Didymocarpus pedicellata   Substantele sale active sunt eficiente in distrugerea si eliminarea calculilor urinari. Numele sau din sanskrita se traduce prin “cel care sfarama pietrele”.

 Saxifraga ligulata   Poseda proprietati diuretice si dizolva calculii urinari.

 Rubia Cordifolia (Roiba indiana)   Radacinile sale au proprietati antibacteriene si antioxidante. Ajuta la dizolvarea calculilor din tractul urinar, facilitand eliminarea lor. Principalii sai constituenti au si propietati antiinflamatorii.

 Cyperus scariosus (varietate de caprisor)   Tuberculii sai au proprietati astringente si diuretice. Are efect antiinflamator, fiind utilizanta in infectiile urinare.

 Achyranthes aspera (stir)   Are efect astringent si diuretic. Semintele sunt folosite in edemele renale.

 Vernonia cinerea (vernonia)   Are efect antiinflamator si este folosita in tratarea colicilor intestinale si a disuriei (urinare dificila).

 Atentionare: NU este indicat in uropatie obstructiva sau litiaza cu calculi mai mari de 7 mm, hematurie masiva si insuficienta renala.

 Administrare:
 Dozaj adulti:
  Calculi urinari: 2 tablete de 2 ori pe zi timp de 4 6 luni sau pana cand calculii sunt eliminati;
  Infectii urinare (ca adjvant): 2 tb de 2 ori pe zi timp de 10 14 zile;
  Colica renala (ca adjuvant): 2 tb de 2 ori pe zi;
  Prevenirea recurentei calculilor urinari: 1 tb de 2 ori pe zi timp de 4 5 luni dupa eliminarea calculilor;
  Recurenta infectiilor tractului urinar: 1 tb de 2 ori pe zi timp de 6 12 saptamani.

 Dozaj copii peste 6 ani: jumatate din doza de adulti.

 Precautii:
 Desi Cystone a fost administrat timp indelungat la femeile insarcinate sau in perioada de alaptare, fara a raporta reactii adverse, se recomanda administrarea produsului sub supravegherea medicului.
 Efecte adverse, contraindicatii sau interactiuni cu alte medicamente nu exista, daca se administreaza conform recomandarilor.