Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Sare de baie pura de la Marea Moarta

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


SARE DE BAIE PURA DE LA MAREA MOARTA
Efect aditional antiseptic , trateaza problemele pielii tinere fara efecte secundare
   


Sare de baie pura de la Marea Moarta - excelent tratament in afectiuni dermatologice
Sare de baie antiseptica
Dermasel - Aqua are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica (pentru orice afectiuni ale pielii: psoriazis, acnee, etc), cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.
O baie cu cea mai pura combinatie de minerale de la Marea Moarta ce curata porii in adancime, lumineaza pielea si ii imbunatateste structura. Confera o senzatie intensiva de relaxare, previne deshidratrea pielii si ii reda sanatate, suplete si frumusete.
Datorita efectului aditional antiseptic, sarea PURA de la Marea Moarta este de asemenea cu succes folosita pentru tratarea problemelor pielii tinere. Folosita in mod regulat si la recomandare, rezolva majoritatea problemelor cu care se confrunta pielea tanara, intr-un mod natural, fara efecte secundare.
O baie de placere pentru o piele curata!

Utilizare  sare de baie pura de la Marea Moarta:
Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.

Prezentare sare de baie pura de la Marea Moarta: 500g sare de baie PURA de la Marea Moarta fara aditivi speciali
Producator sare de baie pura de la Marea Moarta: Dermasel Germania

Sare de baie pura de la Marea Moarta cel mai folosit produs pentru tratamente dermatologice, recomandat de specialist dr. Dana Artino.