Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

PULBERE DIN ORZ VERDE 250gr GOLDEN SHORE

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


PULBERE DIN ORZ VERDE 250gr GOLDEN SHORE



Orzul verde contine o suma de minerale si vitamine de care corpul nostru are nevoie pentru a functiona asa cum trebuie.

Acest concentrat este un supliment nutritiv ce contine toti nutrientii si toate oligoelementele specifice orzului verde în proportii fiziologice.

Orzul verde este cea mai bogata sursa de SOD (SUPEROXID DISMUTAZA) activ cunoscuta.

   


PULBERE DIN ORZ VERDE 250gr GOLDEN SHORE



Orzul verde contine o suma de minerale si vitamine de care corpul nostru are nevoie pentru a functiona asa cum trebuie.

Acest concentrat este un supliment nutritiv ce contine toti nutrientii si toate oligoelementele specifice orzului verde în proportii fiziologice.

Orzul verde este cea mai bogata sursa de SOD (SUPEROXID DISMUTAZA) activ cunoscuta.

SOD natural este un preparat enzimatic de origine vegetala, cu un efect deosebit în vindecarea bolilor, revitalizarea organismului si încetinirea proceselor de îmbatrânire celulara.

Pe lânga faptul ca esenta de orz verde asigura corpului nostru necesarul zilnic de vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grasi esentiali, enzime si clorofila, acesta reuseste si stimularea eficienta a sistemul imunitar.

Atunci când mâncam sanatos dar ne si suplimentam dieta cu extrase din orz verde beneficiile asupra sanatatii noastre sunt extraordinare.

Problemele comune cum ar fi dureri de cap, dureri musculare, oboseala, dureri de stomac, constipatie, raceala, toate sunt date uitarii atunci când introducem în dieta noastra sucul din orz verde.

Indicatii terapeutice - ORZ VERDE:
Principalul rol consta în cresterea imunitatii corpului si ajuta în lupta împotriva bolilor, fiind indicat de asemenea diabeticilor.

Având un efect antiinflamator, se recomanda:
● administrarea în raceli asociate cu febra, ajuta la scaderea febrei
● permite absorbtia si reduce inflamatia organelor digestive, stomac/ intestine
● regleaza metabolismul
● mentine tonusul
● adjuvant în curele de slabire si controlul greutatii
● combate oboseala fizica si psihica, durerile musculare

Orzul verde este eficient si in cazul urmatoarelor afectiuni:
anorexie
anemie
stomatite
afectiuni oculare, gastrice
ulcer
cancer
colite
pancreatite
afectiuni hepatice
constipatie
arteroscleroza cerebrala
infarct miocardic
hipertensiune
hipotensiune
astm bronsic
gripe
viroze pulmonare
TBC pulmonar
rinite alergice
dereglari hormonale
diabet
obezitate
retard psiho-motor
neurastenie
insomnie
schizofrenie
epilepsie
nevralgie de trigemen
nevralgie faciala
reumatism articular acut
lombosciatica
artrite
acnee
efelide
dermatite
eczeme
ulcere varicoase
tromboflebite
hemoroizi
fracturi
formarea calusului in sarcina la femei
avitaminoze
alopecie
sterilitate
impotenta sexuala

Extractul din orz verde este un supliment alimentar foarte bun pentru persoanele cu diabet!

Starea sanatatii fizice a pacientului cu diabet zaharat tip I sau tip II se înrautateste pe zi ce trece si asta din cauza regimului alimentar restrictiv impus de catre boala în sine.

Sistemul imunitar al acestuia are de suferit, acest aspect determinând mai multe complicatii.

Totusi, extractul din orz verde poate contracara toate aceste neajunsuri.

Prin continutul sau bogat în minerale si oligoelemente, extractul din orz verde asigura necesarul zilnic într-un mod simplu si fara efort.

De mentionat în mod deosebit aportul de crom atât de important pentru productia zilnica de insulina.

Astfel putem spune ca acest extract din orz verde are efecte benefice asupra glicemiei, mentinând nivelul normal de glucoza din sânge.

Orzul verde nu are contraindicatii!

Cercetarile din SUA si Japonia au indicat eficienta curei cu Extract din suc de orz verde in urmatoatele afectiuni:
Cancer:
incetineste procesul de formare sau crestere al tumorilor. Rezultate foarte bune sunt raportate in cazuri de leucemie, cancer la piele, pancreas, san, ovare.

Gastrita, Ulcer, Pancreatita, Colita:
Clorofila din compozitia acestui suc ajuta la refacerea mucoasei si a peretilor gastrici, in timp ce substantele sale alcaline reduc aciditatea.

Anemie, Lipsa de Minerale, Lipsa de Vitamine:
Aduce un aport de vitamine si minerale asimilabile.

Boli de Ficat:
Orzul verde favorizeaza drenarea si regenerarea ficatului, activeaza sistemul imunitar, ajutand la combaterea virusului hepatic.

Hemoroizi, Varice:
Substantele active favorizeaza circulatia sanguina si ajuta la elasticizarea si tonifierea vaselor sanguine.

Impotenta, Sterilitate:
Stimuleaza activitatea hormonala atat la barbati, cat si la femei.
Imbunatateste considerabil circulatia sanguina din zona genitala, chiar si la persoanele in etate sau care au fumat. Efecte bune in tratarea steriliatii.

Tuberculoza, bronsita cronica, diabet, cardiopatie ischemica, post infarct, artrita, flebita, insomnii, nevralgii:
Durata curei este de minimum 1 luna de zile.

Schizofrenie:
Studii efectuate in Japonia indica efectul adjuvant in tratarea cazurilor de schizofrenie.

Acnee, eczema, par, unghii:
Tenul se curata si devine luminos in special prin stimularea activitatii hormonale. Unghiile si parul se regenereaza prin aportul de vitamine si minerale.

MOD DE ADMINISTRARE:
se recomanda dizolvarea 3-5 grame de extract pulbere din orz verde, într-un pahar cu apa sau suc de morcov, la temperatura camerei.
Se recomanda a se administra de 3 ori pe zi.

Comparativ cu alte plante orzul verde contine:
● de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata verde.
● de peste 25 de ori mai mult potasiu decat in banane.
● de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte.
● de peste 11 ori mai mult fier decat in telina.
● de peste 7 ori mai multa vitamina C decat in portocale.
● de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac.
● de peste 23 de ori mai multa biotina decat in lapte.