Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Puterea ursului balsam 500 gr. Kraucher

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Puterea ursului, gelul antireumatic, efect rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare si ale articulatiilor, actiune emolienta, antiseptica si stimulatoare asupra circulatiei periferice, ambalare 500 gr.


   


Puterea ursului gelul antireumatic efect rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare si ale articulatiilor, actiune emolienta, antiseptica si stimulatoare asupra circulatiei periferice, ambalare 500 gr.

Puterea ursului balsam este recunoscut pentru efectul rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare si ale articulatiilor. Are o actiune emolienta, antiseptica si stimulatoare asupra circulatiei periferice, iar combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng si vita de vie, provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple, cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea si reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei.
Cel mai puternic gel antireumatic al gamei Krauter cu efect rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare si ale articulatiilor.

Ambalare Puterea ursului balsam :  500 gr.