Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

AMINO R 60tb REDIS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Formula produsului asigura un echilibru stabilit stiintific pentru a avea o crestere musculara optima si o recuperare rapida dupa antrenament.

   


   AMINO-R

Descriere produs:


Formula produsului asigura un echilibru stabilit stiintific pentru a avea o crestere musculara optima si o recuperare rapida dupa antrenament. Creste rata metabolica, asigura o mai buna oxigenare a muschilor si foloseste grasimile pentru energie. Nu contine zaharuri si grasimi. Este 100% natural din lapte.


Mod de utilizare:


Se recomanda servirea unei portii a cate 4 tablete, de trei ori pe zi, dintre care o portie, imediat dupa antrenament. Pentru sportivii de performanta, se recomanda dublarea dozelor.


Recomandari:


Se recomanda servirea unei portii a cate 4 tablete de trei ori pe zi, din care una, imediat dupa antrenament. Pentru sportivii de performanta se pot dubla dozele.


Ingrediente:


Izolat proteic din lapte si ingrediente pentru tabletare.


Compozitie nutritiva:


Acid L- ASPARTIC     249 mg
Acid L- GLUTAMIC     766 mg
L- ARGININA     144 mg
L- CISTEINA     12 mg
L- FENILALANILA     178 mg
L- IZOLEUCINA     218 mg
L- LEUCINA     331 mg
L- LIZINA     296 mg
L- METIONINA     98 mg
L- PROLINA     361 mg
L- TIROZINA     227 mg
L- VALINA     256 mg
L-GLICINA     70 mg
L-HISTIDINA     107 mg