Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

BATON PROTEIC 60gr REDIS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  Baton Protein-R este un supliment alimentar cu o concentratie proteica mare si contine cele mai importante vitamine si minerale

   


PROTEIN-R

Descriere produs:


Baton Protein-R este un supliment alimentar cu o concentratie proteica mare si contine cele mai importante vitamine si minerale. Un baton proteic este echivalentul nutritiv a 85 g carne vita. Batoane cu un gust excelent de ciocolata. Fiecare baton are 60 de grame.


Comanda - minim 5 batoane


Valoare energetica: 300 calorii.

 

Baton Proteic :Se recomanda culturistilor pentru crestere in masa si forta, cat si altor categorii de sportivi ca suport proteic, vitaminic, energetic si mineral.

 

Nu se recomanda persoanelor cu diabet zaharat.. Se fac comenzi de minim 5 buc. 25% reducere pentru minimum 50 bucati.Mod de utilizare Baton Proteic :


Se recomanda 1-3 batoane pe zi.


Recomandari Baton Proteic :


Se recomanda culturistilor pentru crestere in masa si forta, cat si altor categorii de sportivi ca suport proteic, vitaminic, energetic si mineral. Nerecomandat persoanelor cu diabet.


Ingrediente:


Ingrediente: fructoza, dextroza, masa de cacao, ulei din sambure de palmier, concentrate proteice din lapte, zer si soia, fulgi de porumb, vitamina C, vitamine din complexul B, magneziu, zinc, lecitina emulsionabila, arome alimentare.


Compozitie nutritiva Baton Proteic :


**     /baton 60 g
*Calorii     300 g
Carbohidrati (simpli si polimoleculari)     25 g
Complex vit B     10 mg
Lecitina     145 mg
Lipide vegetale     14 g
Minerale     3 g
Proteine     16 g
Vitamina C , mg     24 mg