Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

FOSFO CREATIN 1000 40tb REDIS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  Creatina este o substanta, necesara in toate contractiile muscularde, produs in mod natural de catre ficat, pancreas si rinichi din aminoacizi.

   


FOSFOCREATIN-R


Descriere produs Fosfo Creatin 1000 - 40 tablete -Redis:


Creatina este o substanta, necesara in toate contractiile muscularde, produs in mod natural de catre ficat, pancreas si rinichi din aminoacizi.

Combinarea creatinei monohidrat cu fosfolipide duce la formarea fosfocreatinei in stomac si o face mai usor asimilabila. Prezentarea sub forma de comprimate este foarte convenabila, deoarece pot fi transportate si administrate usor, in plus poti sti cu precizie cate grame iei de fiecare data.


Mod de utilizare Fosfo Creatin 1000 - 40 tablete -Redis:


Administrare: pentru cresterea energiei, masei si fotrtei musculare se recomanda administrarea a 3 comprimate de 3 ori/zi, cu un pahar mare de apa sau suc natural.


Recomandari Fosfo Creatin 1000 - 40 tablete -Redis:


Suplimentarea alimentatiei cu creatina: mareste forta, reduce timpul de refacere, mareste volumul muscular, mareste sinteza de ATP, creste energia musculara, absoarbe acidul lactic din muschi.


Ingrediente Fosfo Creatin 1000 - 40 tablete -Redis:


O tableta contine 1000 mg de creatina si 200 mg de fosfolipide. Creatina folosita este marca "Creapur".


Compozitie nutritiva Fosfo Creatin 1000 - 40 tablete -Redis:


Creatina Monohidrat     1000 mg/comp.


Fosfolipide     200 mg/comp.