Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CA+MG+ZN +D3 30cps REMEDIA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Acest supliment asigura 100% din doza zilnica necesara de calciu, 133% din cea de magneziu si zinc, previne tulburarile asociate deficientei acestor minerale
Un comprimat contine: carbonat de calciu, oxid de magneziu, gluconat de zinc, fosfat de calciu dihidrat, aerosil, acid stearic, talc, amidon glicolat de sodiu, colecalciferol (vitamina D3).
   


CA+MG+ZN +D3 30cps REMEDIA

Caracteristici:
        Calciul, magneziul si zincul se afla pe primul, al patrulea si al cincilea loc in seria mineralelor constitutive ale corpului uman.
      

Calciul si magneziul fac parte din structura sistemului osos si sunt minerale esentiale pentru functionarea sistemului nervos, osos, muscular si cardiocirculator.
      

Calciul si magneziul asigura mentinerea si reconstructia oaselor si dintilor, transmiterea impulsurilor nervoase, intervin in contractarea si relaxarea fibrelor musculare, a miocardului, activarea enzimelor cu rol metabolic.
      

Raportul dintre aportul de calciu si cel de magneziu (2:1) este ideal din punct de vedere fiziologic, fiind identic cu cel din laptele matern.
      

Vitamina D3 este esentiala pentru absorbtia calciului si integrarea acestuia in structura sistemului osos.
      

Zincul are actiune imunostimulatoare, antiinflamatoare, mentine starea de sanatate a aparatului reproducator.

 

Zincul favorizeaza procesele de vindecare, intarzie procesele degenerative, normalizeaza functia testiculara.

 

Compozitie:
        Calciu--------- 400 mg
        Magneziu--------200 mg
        Zinc-------------10 mg
        Vitamina D3------5 mcg (200UI)
      

Un comprimat contine: carbonat de calciu, oxid de magneziu, gluconat de zinc, fosfat de calciu dihidrat, aerosil, acid stearic, talc, amidon glicolat de sodiu, colecalciferol (vitamina D3).

 

Recomandari:
        Acest supliment asigura 100% din doza zilnica necesara de calciu, 133% din cea de magneziu si zinc, previne tulburarile asociate deficientei acestor minerale, asigura o rezistenta sporita a organismului in conditii de stres, suprasolicitare fizica si mentala.
      

Datorita efectelor imunostimulatoare, creste capacitatea de rezistenta a organismului la actiunea factorilor patogeni.

Administrare:
        2 comprimate pe zi, dupa masa

Prezentare:
        Cutie cu 3 blistere a cate 10 comprimate