Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Saculetul minune Farmacia verde util21 dim. 20x45cm 2,0 Kg. elimina durerea

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Saculetul minune Farmacia verde util21 are un amestec special de sare cu minerale naturale de la Marea Moarta si sare de munte care calmează în mod natural inflamaţiile si durerea.
   


Saculetul minune Farmacia verde util21 are un amestec special de sare cu minerale naturale de la Marea Moarta si sare de munte care calmează în mod natural inflamaţiile si durerea.

Mod de folosinta : saculetul minune se incalzeste  la 50-60 grade Celsius si se aplica pe zona dureroasa circa 30 de minute.

Dimensiune saculetul minune cu sare minerale de la Marea Moarta si sare de piatra :dimensiune XL(extralarge) = 20 x 45 cm (pt. zona lombara, piept ), exista si varianta S (Small) 15x20 cm

Afectiuni pentru care se recomanda:

Dureri de dinti, dureri de ceafa, dureri de gat, dureri lombare,calculi renali, colici renale - Saculetul minune Farmacia verde util21  se pune pe un calorifer sau pe alta sursa de caldura (cuptor) si se lasa sa se incalzeasca, pana la 50-60 de grade Celsius. Se aplica apoi pe zona dureroasa, unde se tine vreme de o jumatate de ora.

Otita se trateaza cu Saculetul minune cu sare minerale de la Marea Moarta si sare de piatra

se ţine aproape de ureche. Vaporii degajaţi de sare calmează durerea şi grăbesc vindecarea.

Saculetul minune cu sare minerale de la Marea Moarta si sare de piatra  trateaza si durerile de cap provocate de raceala, sinuzita, gripa.
In colici renale, se aplica saculetul cu sare incalzita in zona salelor.

Viroza respiratorie o puteti trata si cu ajutorul Saculetului minune XL care calmează durerea şi grabeste vindecarea
In laringite si bronsite se pune pe piept saculet cu Saculetul minune cu sare minerale de la Marea Moarta si sare de piatra.

 Cu ajutorul Saculetului minune cu sare minerale de la Marea Moarta si sare de piatra vom descoperi ca sarea este un leac extern la indemana tuturor

Despre tratamentele cu sare :

În terapeutica naturistă, sarea de bucătărie îşi găseşte locul şi azi, ca produs natural cu puteri tămăduitoare .
  În vremurile vechi, atunci când obişnuitul produs de azi era o raritate, această sare era folosită ca medicament. Însă, cum de la uz la abuz nu este decât un pas, astăzi, clorura de sodiu alimentară a devenit mai degrabă o otravă decât un leac. Administrată cu cumpătare intern şi folosită judicios în curele externe, sarea de bucătărie poate dezvălui calităţi terapeutice.
Trebuie ştiut faptul că organismul uman dispune de un întreg arsenal neuroendocrin capabil să menţină nivelul sodiului şi a clorului la cote normale, chiar şi în cazul unui deficit exogen de sare. Corpul omului însă, nu posedă mijloace eficiente de eliminare a excesului de clorură de sodiu.
  Există şi situaţii în care clorura de sodiu se poate dovedi de ajutor pentru organism. Cantitatea de clorură de sodiu introdusă în corp trebuie să se coreleze întotdeauna cu pierderile de sare, mai ales prin transpiraţie, precum şi cu dereglajele sau afecţiunile de care suferă fiecare în parte .
  La un lucru mecanic considerabil a musculaturii striate (scheletice), lipsa clorurii de sodiu poate bloca transpiraţia şi inhiba funcţia renală. De asemeni procesele metabolice pot fi profund perturbate, inclusiv metabolismul fosfocalcic, cu consecinţe negative asupra oaselor, articulaţiilor şi a inimii.
  Se admite un prag maxim de consum de 10g. clorură de sodiu zilnic, la persoanele sănătoase, care depun muncă fizică susţinută. Acest nivel trebuie să scadă, în funcţie de starea de sănătate şi de cota efortului fizic, până la 0, în cazul persoanelor sedentare.
Clorura de sodiu în organismul omului

  Atât sodiul, cât şi clorul, au o importanţă fiziologică deosebită pentru om. Trebuie menţionat însă faptul, că ambele elemente sunt toxice peste un anumit prag. Cele două minerale pot ajunge în corp împreunate, prin sarea de bucătărie (clorura de sodiu), sau separate, din sursele alimentare în care natriul şi clorul se găsesc legate în altfel de combinaţii. Clorura de sodiu se poate forma, după necesităţi, în organism şi dacă nu se administrează în această formă. Ea este importanta pentru hidratarea ţesuturilor, fiind implicată şi in activitatea eritrocitelor, precum şi in reglarea digestiei (stimulează formarea acidului clorhidric, in stomac si a carbonaţilor sodici în pancreas).
  Pentru majoritatea oamenilor moderni, principala furnizoare de clor, sodiu şi clorură de sodiu, este sarea de bucătărie. În aceste condiţii, lumea civilizată de azi, a ajuns să se confruntă mult mai des cu situaţia de exces decât cu aceea de insuficienţă, din 3 motive principale:
  - forma hiperconcentrată, deci foarte reactivă, sub care se găseşte clorura de sodiu alimentară,
  - folosirea aproape abuzivă în alimentaţia zilnică a sării ca şi condiment,
  - utilizarea pe scară largă a sării în industria alimentară (amintim că există numeroase produse cu sare "mascată", care deşi conţin cantităţi însemnate de NaCl, nu sunt sărate, aşa cum sunt mai toate conservele, mezelurile, multe brânzeturi, o gamă largă de panificabile, tofu, semipreparate, mâncăruri "instant", etc.). Omul obişnuit cu o hrană semipreparată sau "de-a gata" îşi introduce în organism mult mai multă sare de bucătărie decât îşi închipuie.
  Pentru nocivitatea sării de bucătărie, deci a clorurii de sodiu, au fost "învinuite" pe rând, în ultimii 50 de ani, când sodiul, când clorul. În realitate, pe de-o parte, nicuna din aceste elemente nu se comportă agresiv dacă provenienţa lor aparţine unor structuri chimice naturale, iar pe de altă parte, ambele minerale sunt nocive când ajung în organism din formule sintetice de origine minerală (înafara unor tratamente controlate), aşa cum sunt unele substanţe alcalinizante (bicarbonatul de sodiu - este un puternic hipertensiv, hidroxidul de sodiu - chiar şi în cantităţi infime irită  ţesuturile) sau acidifiante (clorura de amoniu, etc. - irită parenchimul renal).
  Clorura de sodiu concentrată (sarea de bucătărie) se comportă, sub aspectul reacţiei chimice, hazardant în organism. Este cu neputinţă să se stabilească o regulă generală a virajului  pH-ului determinat de această sare. De la un individ la altul şi chiar de la o oră la alta pentru acelaşi individ, NaCl poate fi atât un acidifiant cât şi un alcalinizant. Aceste schimbări bruşte precum şi reacţiile de compensare determinate de ele, nu pot face decât rău organismului.
  Sarea de bucătărie consumată în exces, provocă hipertensiune cronică şi edem prin retenţie hidrosodică, care nu mai cedează după suprimarea clorurii de sodiu din alimentaţie. Unele studii arată că majoritatea bolnavilor hipertensivi trecuţi de 50 de ani, au consumat în exces clorură de sodiu, sub formă de sare de bucătărie sau chiar bicarbonat de sodiu, în tinereţe.
 
Clorura de sodiu naturală - structură, geneză

  Din punct de vedere chimic, această sare se formează pe baza a două elemente extreme, deosebit de reactive sodiul (metal alcalin monovalent din grupa I) şi clorul (element halogen electronegativ din grupa a VII)
Clorura de sodiu, în natură formează depozite în apa de mare, la suprafaţa solului sau la adâncime. Ea se formează în urma reacţiei:
HCl + NaOH = NaCl + H2O
  Ca mineral natural, clorura de sodiu are o structură cristalină, lucioasă, transparentă sau translucidă, sticloasă, incoloră sau colorată în diferite nuanţe (cenuşie, albă, albăstruie, neagră).
  Clorura de sodiu se dizolvă în apă până la saturaţie (peste un anumit grad de concentraţie, apa nu mai dizolvă această sare). În apa mărilor şi oceanelor lumii, NaCl se află în stare solubilizată.
  În natură, în cantităţi mici, fără să formeze depozite, clorura de sodiu se formează mai peste tot. La fel se întâmplă şi în organismul omului. În principiu, în lipsa unor stări fiziologice deteriorate, omul nu are nevoie de clorură de sodiu din sursele exterioare, deoarece această sare se fabrică cu uşurinţă în corp, cu condiţia existenţei materiei prime (sodiu şi clor). De aceea, este bine să se asigure necesarul optim de sodiu şi de clor din surse naturale, în care cele două elemente sunt bine reprezentate şi legate de structuri organice, de unde se eliberează treptat.
 
Cei ce folosesc sare nerafinata de mare au rezistenta la radiatii de cinci ori mai mare decat ceilalti.
   In Spania, sarea se prepara intr-un mod foarte original, de aceea bolile ca leucemia se intalnesc foarte rar in aceasta tara.
Actiune: Sarea naturala marina vindeca raceala, caile respiratorii, traumele osteoarticulare, spasma musculara