Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

MASCA FACIALA ANTISTRESS SALTHOUSE 2 x 5 ml

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  Pentru regenerare si revitalizarea tenului. Ingrijire extrema a tenului din adancimile Marii Moarte. Acest fluid mineral concentrat din sursele antice de la Marea Moarta ...
   


MASCA FACIALA ANTISTRESS SALTHOUSE 2 x 5 ml


Descriere MASCA FACIALA ANTISTRESS SALTHOUSE:


   Pentru regenerare si revitalizarea tenului. Ingrijire extrema a tenului din adancimile Marii Moarte. Acest fluid mineral concentrat din sursele antice de la Marea Moarta, cu magneziu, calciu, oligoelemente, potasiu, brom si multe alte urme de elemente este un complex rafinat de ingrijire a pielii naturale pentru un ten neted, frumos, luminos.

   Influentele mediului inconjurator sau pur si simplu un somn insuficient pot produce reactii de stres la nivelul pielii, cum ar fi o pierdere a elasticitatii sau aspectul de ten mat, flasc. Aceasta formula cu concentrat higroscopic mineral crescut si complex de oxigen activ promoveaza regenerarea naturala si stimuleaza metabolismul pielii, ceea ce determina un ten reechilibrat, revitalizat si odihnit, proaspat. Produs testat dermatologic.

MASCA FACIALA ANTISTRESS SALTHOUSE mod de utilizare:

 Aplicati pe tenul curatat, evitand zona din jurul ochilor si a gurii. Lasati timp de aproximativ 10 minute si apoi stergeti cu un disc demachiant moale. Eliminati reziduul cu apa calduta. Va recomandam sa utilizati aceasta masca de 2-3 ori pe saptamana.