Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CEAI GASTROPROTECT 100gr SANTO RAPHAEL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Stimulent al digestiei, gastroprotector, antispastic gastro-intestinal, calmant, cicatrizant, tonic al stomacului, antiinflamator, antialgic, aperitiv, carminativ, coleretic-colagog.
   


CEAI GASTROPROTECT 100gr SANTO RAPHAEL
Indicatii:
Stimulent al digestiei, gastroprotector, antispastic gastro-intestinal, calmant, cicatrizant, tonic al stomacului, antiinflamator, antialgic, aperitiv, carminativ, coleretic-colagog. Se recomandă ca adjuvant in caz de: - dureri gastrice, aerofagie, gastrita - tulburari de digestie, digestie lenta, anorexie - enterocolita, colici intestinale, meteorism abdominal, diaree cronica, - diskinezie biliara, ulcer gastro-duodenal.
 
Mod de preparare si administrare:
Pulbere: Se rasneşte amestecul cu ajutorul unei rasnite electrice. Pulberea astfel rezultata se administreaza:- sublingual, cate o lingurită de 4 ori/zi, umectata cu putina apa. Se tine pulberea sub limba timp de 20 minute, apoi se inghite cu apa.
 
Macerat la rece: Se macereaza timp de 6-8 ore, 4 linguri din amestecul de plante, intr-un litru de apa. Se strecoara si se beau 3-4 cani pe parcursul unei zile, inainte de masa.