Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CEAI HEPATOVIT 100gr SANTO RAPHAEL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Schinduful are un bogat conţinut în lipide, glucide, protide şi vitamine, de unde rezultă şi acţiunile sale de stimulent al metabolismului şi nutriţiei, tonic general. El asigură astfel aportul energetic necesar corpului, cu un consum minim de energie.
   


Descriere:
Produs natural de uz intern, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste şi remedii naturale Steaua Divină, amestec din plante medicinale culese din zone nepoluate.

Compozitie:
Armurariu (Sylibum marianum), gălbenele (Calendulae flores), brusture (Bardanae radix), măceşe (Cynosbati fructus), schinduf (Trigonellae semen), sunătoare (Hyperici herba).

Indicatii:
-Armurariul este poate cea mai apreciată plantă folosită pentru protecţia ficatului (din el se prepară astăzi şi produse farmaceutice pentru bolile cronice de ficat); el stimulează regenerarea ficatului, creşte pofta de mâncare, decongestionează ficatul prin efectul coleretic şi colagog şi acţionează ca drenor al căilor biliare; ea are totodată şi o bună acţiune antispastică, astfel încât se foloseşte în multe dureri de tip colici.

-Sunătoarea este un remediu folosit intens în medicina populară, în hepatitele acute şi cronice (are o acţiune antiinflamatoare la nivelul ficatului).

-Măceşele sunt cunoscute şi folosite tradiţional pentru proprietăţile lor vitaminizante, coleretice, colagoge, de dizolvare a calculilor. Astfel, ele aduc organismului cantitatea zilnică necesară de vitamine şi elemente minerale.

-Schinduful are un bogat conţinut în lipide, glucide, protide şi vitamine, de unde rezultă şi acţiunile sale de stimulent al metabolismului şi nutriţiei, tonic general. El asigură astfel aportul energetic necesar corpului, cu un consum minim de energie.

-Gălbenelele au o acţiune cicatrizantă şi antiinflamatoare şi sunt un bun regenerator al ficatului. Brusturele este diuretic, depurativ şi drenor al întregului organism, stimulator al funcţiilor ficatului şi căilor biliare.

-Amestecul preparat din plantele de mai sus va determina deci o acţiune sinergică, astfel încât HEPATOVIT poate fi administrat ca adjuvant în cazul afecţiunilor ficatului (hepatită acută şi mai ales cronică, ciroză hepatică, unele forme de icter).

Contraindicatii:
Atenţie! Nu se depăşesc dozele indicate.
O cură cu plante durează minim 3 luni.

Administrare:
-Se râşneşte amestecul cu ajutorul unei râşniţe electrice.

-Pulberea astfel rezultată se administrează:
- sublingual, câte o linguriţă de 4 ori/zi, sau - sub formă de macerat la rece, preparat dintr-o linguriţă de amestec pulbere la o cană cu apă de izvor sau apă plată; se lasă la macerat 6-8 ore, apoi se strecoară.
-Se beau 3-4 căni/zi.