Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CEAI RENOLIT 50gr SANTO RAPHAEL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Hameiul este cunoscut încă din Evul Mediu ca remediu care stimulează eliminarea urinei, antrenează şi elimină toxinele şi reziduurile.
   


CEAI RENOLIT 50gr SANTO RAPHAEL

Hameiul este cunoscut încă din Evul Mediu ca remediu care stimulează eliminarea urinei, antrenează şi elimină toxinele şi reziduurile.
 
Mesteacănul, considerat şi „pomul vieţii”, a fost recomandat încă din antichitate de către Plinius, pentru acţiunea sa de eliminare a excesului de lichide şi a toxinelor (elimină inclusiv excesul de acid uric, fiind folosit cu rezultate bune în gută şi litiază renală cu uraţi).
 
Măceşele, pe lângă starea tonică pe care ne-o oferă atunci când le consumăm proaspete, au şi unele întrebuinţări în medicina populară, legate de proprietăţile lor diuretice şi de dizolvare a calculilor; astfel, ele sunt utilizate de mult timp în cazul inflamaţiilor rinichilor şi ale vezicii urinare. Urzica moartă albă este o plantă meliferă ca are calităţi terapeutice deosebite, fiind un bun diuretic.
 
Zămoşiţa sau „buruiana care se roteşte după soare” este folosită în medicina tradiţională în inflamaţii şi boli ale rinichilor.
 
Combinarea tuturor plantelor de mai sus în acest amestec face ca acţiunile lor să fie sinergice, astfel încât RENOLIT poate fi administrat ca adjuvant în caz de litiază renală, inflamaţii renale (nefrite, pielonefrite etc.), infecţii ale căilor urinare (cistite, pielocistite) şi în retenţia de urină.
 
Mod de utilizare:
Se râşneşte amestecul de plante cu ajutorul unei râşniţe electrice. Pulberea astfel rezultată se administrează:
- sublingual, câte o linguriţă de 4 ori/zi sau
- sub formă de macerat la rece, preparat dintr-o linguriţă de amestec de plante la o cană cu apă de izvor sau apă plată; se lasă la macerat 6-8 ore, apoi se strecoară. Se beau 4 căni/zi.
 
O cură cu plante durează minim 3 luni.