Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CEAI SILUETA 50gr SANTO RAPHAEL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Eficienţa terapeutică creşte dacă administrarea maceratului, infuziei sau pulberii de plantă se face pe stomacul gol.
Obezitate si afectiuni induse de obezitate,diabet zaharat,boli cardiovasculare,disfunctii renale si biliare,celulita.
   


CEAI SILUETA 50gr SANTO RAPHAEL

Reducerea excesului ponderal!

Scade pofta de mancare, intensifica procesele de ardere a zaharurilor si impiedica astfel transformarea lor in grasimi, creste arderea lipidelor stocate in tesuturi, contribuie la reducerea lipoproteinelor si a colesterolului din sange.

Descriere:

Silueta amestec de plante pentru ceai este excelent pentru normalizarea greutăţii şi menţinerea ei.

Compozitie:
Boz (Sambucus ebulus)
Ghimbir (Zingiber officinalis)
Volbura (Convolvulus arvensis)
Soc (Sambucus nigra)
Senna (Cassia acutifolia)
Fenicul (Foeniculum vulgare)
Coada-Soricelului (Achillea millefolium)
Indicatii:

Scade pofta de mâncare, intensifică procesele de ardere a zaharurilor şi împiedică astfel transformarea lor în grăsimi, creşte arderea lipidelor stocate în ţesuturi, contribuie la reducerea lipoproteinelor şi a colesterolului din sânge.

În ansamblu, produsul are efect hipocolesterolemiant sanguin şi de reducere a depozitelor adipoase (prin combinarea efectelor depurativ, laxativ, sudorific şi antitoxic).

Se recomandă ca adjuvant în: obezitate şi afecţiuni induse de obezitate, diabet zaharat, boli cardiovasculare (hipertensiune ş.a.), disfuncţii renale şi biliare, gută, celulită.

Contraindicatii:
Copii sub 14 ani, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Administrare:
- macerat la rece:
se macerează timp de 6-8 ore (de seara până dimineața), 3-4 linguri din amestecul de plante, într-un litru de apă plată. Se strecoară și se beau 3-4 căni de macerat în decursul unei zile, înainte de masă.

- infuzie:
3-4 linguri din amestecul de plante la 1l de apă clocotită, se păstrează 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea. Se administrează câte o cană de infuzie de 3 ori/zi.

- pulbere de plantă:
se macină fin amesecul de plante cu ajutorul unei râșnițe electrice. Se administrează sublingual timp de 15 min de 3-4 ori pe zi aproximativ câte o linguriță din pulberea obținută, apoi se înghite cu apă.

Eficienţa terapeutică creşte dacă administrarea maceratului, infuziei sau pulberii de plantă se face pe stomacul gol.

O cura cu plante dureaza minim 3 luni.

Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului.