Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CEAI SUPERBUST 100gr SANTO RAPHAEL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Datorită conţinutului în fitohormoni de natură steroidică (fitosteroli) similari estradiolului (care este un precursor al hormonilor feminini estrogeni) acest amestec de plante determină creşterea sânilor într-un timp scurt.
   


CEAI SUPERBUST 100gr SANTO RAPHAEL
Indicatii:
Datorită conţinutului în fitohormoni de natură steroidică (fitosteroli) similari estradiolului (care este un precursor al hormonilor feminini estrogeni) acest amestec de plante determină creşterea sânilor într-un timp scurt. Pe lângă efectul de creştere a sânilor acest amestec de plante are şi un efect experimentat de tonifiere şi elasticizare a ţesutului conjunctiv al glandelor mamare.
 
Mod de preparare si administrare:
Se râşneşte cu ajutorul unei râşniţe electrice amestecul din punga. Pulberea astfel rezultată se administrează astfel:
- sublingual, câte o linguriţă de 4 ori/zi;
- sub formă de macerat la rece, preparat dintr-o linguriţă de amestec de pulbere  la o cană cu apă de izvor sau apă plată; se lasă la macerat 6-8 ore, apoi se strecoară. Se beau 3 căni/zi.