Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

SIROP CATINA 500ml SANTO RAPHAEL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Ajuta la dezvoltarea organismului copiilor aflati in crestere, Stimuleaza secretiile digestive, creste pofta de mancare, Racoreste si relaxeaza, Este recomandata persoanelor care se confrunta cu stari de stres si oboseala.
   


SIROP CATINA 500ml SANTO RAPHAEL

Fructele de catina sunt situate in categoria celor mai puternice vitaminizante din flora tarii noastre, Fortifica si revigoreaza organismul, fiind util persoanelor care se confrunta frecvent cu raceli, gripe, senzatii de slabiciune, astenie, Aduce organismului un bogat aport de vitamine C, E, A, B1, B2, B3, P si substante minerale, Este antioxidant si reintineritor, Creste capacitatea de aparare a organismului fata de imbolnaviri, Ajuta la dezvoltarea organismului copiilor aflati in crestere, Stimuleaza secretiile digestive, creste pofta de mancare, Racoreste si relaxeaza, Este recomandata persoanelor care se confrunta cu stari de stres si oboseala.