Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

SIROP COACAZ NEGRU 500ml SANTO RAPHAEL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Produsul este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietatile curative ale fructelor de coacaz negru ( in special continutul de vitamina C , care este foarte usor distrusa prin fierbere ) .
   


SIROP COACAZ NEGRU 500ml SANTO RAPHAEL

-RECOMANDARI :
- vitaminizant ;
- tonic ;
- relaxant .

-Se recomanda ca adjuvant in caz de :
- astenie , stari de stres , oboseala ;
- tulburari de vedere ;
- fragilitate capilara ;
- varice , hemoroizi ;
- infectii urinare ;
- hipertensiune arteriala .

-Are proprietati diuretice .

-Produsul este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietatile curative ale fructelor de coacaz negru ( in special continutul de vitamina C , care este foarte usor distrusa prin fierbere ) .

-Coacazele negre sunt foarte bogate in vitaminele C si A , in saruri de potasiu si de calciu .

-COMPOZITIE :
-Coacaze negre ( minim 15%) , zahar invertit .

-La indulcirea preparatului s-a folosit zaharul invertit , benefic pentru sanatatea organismului , pentru a evita efectele nedorite ale zaharului rafinat .

-Se stie ca pentru metabolizarea zaharozei din zaharul alb se consuma din rezervele organismului : calciu , magneziu , crom , vitamina B1 si enzime , ceea ce determina , in cazul consumului excesiv , numeroase perturbari in organism .

-Zaharul invertit se obtine din zaharul alb rafinat prin fierbere impreuna cu acid citric .

-Astfel , zaharoza din zaharul alb se transforma intr-un amestec de glucoza si fructoza care are o putere de indulcire dubla fata de zaharul alb si nu prezinta efectele adverse ale zaharului alb rafinat .

-ADMINISTRARE - ca supliment alimentar :
-Uz intern : 2 linguri la 1 pahar cu apa de izvor de 3 ori / zi .