Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

AFROMAN TINCTURA 100ml SANTO RAPHAEL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Afrodiziac, confera o stare de buna dispozitie si dinamism sexual crescut, amplifica libidoul, amelioreaza performantele sexuale si favorizeaza depasirea inhibitiilor.
   


AFROMAN TINCTURA 100ml SANTO
Afroman Forte Tinctura, 100 ml (afrodisiac masculin)

Afrodiziac, confera o stare de buna dispozitie si dinamism sexual crescut, amplifica libidoul, amelioreaza performantele sexuale si favorizeaza depasirea inhibitiilor.

Descriere:
Produs natural pentru uz intern, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste şi remedii naturale Steaua Divină, obţinut din plante medicinale prin extracţie hidro-alcoolică.

Compozitie:
Cimbru (Thymus vulgaris), cuişoare (Eugenia caryophyllata), ghimbir (Zingiber officinalis), năpraznic (Geranium robertianum), ţelină (Apium graveolens), alcool etilic alimentar.

Indicatii:
Afrodiziac, conferă o stare de bună dispoziţie şi dinamism sexual crescut, amplifică libidoul, ameliorează performanţele sexuale şi favorizează depăşirea inhibiţiilor.

Datorită specificului de extragere a principiilor active, are efect stimulant şi dinamizant global.

Contraindicatii:
Afecţiuni hepatice şi renale grave.

Reacţii adverse:
Nu s-au semnalat.

Precauţii:
A nu se depăşi doza prescrisă.

Administrare:
O jumătate de linguriţă de 3 ori/zi, înainte de mese, într-o linguriţă de miere de albine sau într-un pahar cu apă de izvor sau apă plată.

Pentru amplificarea efectelor, se recomandă folosirea în asociere cu produsul AFROMAN FORTE - AMESTEC DE PLANTE ÎN MIERE DE ALBINE.RAPHAEL