Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

TINCTURA PADUCEL 50ml SANTO RAPHAEL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


TINCTURA PADUCEL 50ml vasodilatator al arteretor coronare si al vaselor periferice, diuretic, antispastic, vitaminizant (contine multa vitamina C)
   


TINCTURA PADUCEL 50ml SANTO RAPHAEL


Hipertensiune arteriala, insomnii
 
Compozitie

FIori si fructe de paducel (Crataegus monogyna), atcool etilic, apa distilata.

 
Utilizare / administrare

Se iau cate 30-40 picaturi de tinctura de 3 ori/zi, intr-un pahar cu apa plata, cu 30 minute inainte de mese. In caz de insomnie ultima doza se ia seara, la culcare. Precautii: a nu se depasi doza prescrisa.

 
Indicatii

Sedativ cardiac si nervos, vasodilatator al arteretor coronare si al vaselor periferice, diuretic, antispastic, vitaminizant (contine multa vitamina C), scade colesterolul sangvin.

Se recomanda ca adjuvant in: afectiuni ale inimii si vaselor de sange; cardiopatie ischemica, angina pectorala, sechele de infarct miocardic, hipertensiune arteriala, nevroza cardiaca, tulburari de ritm (extrasistole, tahicardie), ateroscleroza incipienta; insomnii, nevroze; tutburari de menopauza.

TINCTURA PADUCEL 50ml afectiuni ale inimii si vaselor de sange SANTO RAPHAEL