Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

UNGUENT ARDEI IUTE 20ml SANTO RAPHAEL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Stimuleaza secretia gastrica, este antioxidanta, este antseptica; administrata extem, este analgezica, antiinflamatoare, revulsiva, tonifica firul de par
   
UNGUENT ARDEI IUTE 20ml SANTO RAPHAEL

 
Compozitie

Fructe de ardei jute (Capsicum annuum), alcool etilic, apa distilata.

UNGUENT ARDEI IUTE 20ml
Utilizare / administrare

Intern: Pentru stimularea digestiei se iau cate 10 picaturi, intr-un pahar cu apa pura, inaintea meselor.

In caz de gripa, raceala se iau cate 15-20 picaturi de tinctura de 3 ori/zi, intr-un pahar cu apa pura, cu 30 minute inainte de mese.

UNGUENT ARDEI IUTE 20ml

In curele de dezalcoolizare, mai ales cand apare nevoia de a consuma alcool, se iau 10-20 picaturi de tinctura intr-un macerat prepart dintr-o planta amara (anghinare, tintaura, schinel, gentiana.).

UNGUENT ARDEI IUTE 20ml

Extern: In caz de dureri articulare, reumatism, mialgii, nevralgii, se aplica tinctura cu aiutorul unui tampon de vata si se fac frictiuni pe zonele duroroase. Impotriva caderii parului, se aplica tinctura pe un tampon de vata, apoi se fac frictiuni la radacina parului, de 12 ori pe saptamana. In caz de pneumonii, bronsite se foIoseste tinctura sub forma de frectie.

 
Indicatii

Creste pofta de mancare, stimuleaza secretia gastrica, este antioxidanta, este antseptica; administrata extem, este analgezica, antiinflamatoare, revulsiva, tonifica firul de par.