Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

SARE CRISTALIZATA AMORFA LOTUS (cutie) HIMALAYA 500gr *BIOENERGIE GERHARD WAGNER

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


SARE CRISTALIZATA AMORFA LOTUS (cutie) HIMALAYA 500gr *BIOENERGIE GERHARD WAGNER
   


SARE CRISTALIZATA AMORFA LOTUS (cutie) HIMALAYA 500gr *BIOENERGIE GERHARD WAGNERSare nerafinata, cristalizata, bogata in minerale, formata in decurs de 250 milioane de ani prin secarea oceanului primordial prin captarea energiei razelor solare.

Mod de utilizare:
se umple un vas din sticla pe jumatate cu cristale de sare, iar cealalta jumatate cu apa.

Dupa o ora solutia este buna de folosit. Se pune apa peste restul cristalelor nedizolvate pana la o dizolvare totala.

Particulele ramase pe fundul vasului nu se folosesc.

Aceasta saramura poate fi utilizata in urmatoarele moduri:
BAIE- Baia in saramura poate fi facuta in concentratie totala sau partiala, la 37 grade Celsius temperatura apei(concentratia saramurii, temperatura si durata baii in functie de fiecare). Baia are efecte purificatoare, de armonizare si purificare a organismului, iar in functie de temperatura apei poate fi tonica sau relaxanta.

SPALATURI OCULARE- cu o solutie de 1%(aceasta concentratie de sare este aproximativ egala cu cea a lacrimilor, motiv pentru care va vor ustura ochii.

BAI DE PICIOARE- cu efect relaxant asupra musculaturii, in special dupa o zi lunga si extenuanta de serviciu.

INHALATII- se pun 40ml saramura(sau 10gr cristale de sare) intr-un litru de apa fierbinte, se acopera capul cu un prosop si se inhaleaza timp de 10- 15 minute, atat timp cat va simtiti confortabil, iar concentratia saramurii poate fi crescuta treptat.

SPALATURI NAZALE- o solutie de saramura cu concentratie de 1% este ideala pentru nas. Aceasta metoda antica este cunoscuta ca remediu impotriva guturaiului.

CATAPLASMA- aplicatii cu o saramura de concentratie intre 1-10%, calda sau rece, dupa preferinta, timp de o ora.

CURATIREA TENULUI- este recomandata o solutie diluata de max 1%, in functie de ten. Pentru tenul cu probleme este ideala aplicarea solutiei pe fata si decolteu inainte de culcare.

CURATIREA GATULUI- gargara cu solutie de concentratie 1-10%, de cate ori este necesar, pe zi.

INGRIJIREA DINTILOR- ideal pentru clatirea gurii este de folosit saramura nediluata. Daca totusi nu o suportati faceti dilutia cat sa o suportati. Doar cateva picaturi de solutie pusa in apa, face ca aceasta sa fie una vitalizata.

Este de asemenea sare alimentara.