Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Saruri de baie de la Marea Moarta + Magneziu - 500g Dermasel Germania

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Saruri de baie de la Marea Moarta + Magneziu - 500g Dermasel Germania
   


 

Dermasel - Aqua


SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA CU MAGNEZIU – PENTRU PIELEA FOARTE USCATA

Sare de baie pentru rehidratarea pielii.
Dermasel - Aqua are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.


Pielea foarte uscata are un aspect inestetic si confera o senzatie neplacuta precum mancarime, piele tensionata sau flasca si cu tendinta de a se irita foarte usor. In colaborare cu firma Dead Sea Works din Israel, FETTE Pharma AG a reusit sa creeeze o baie aditivata, care nu numai ca include toate calitatile dovedite ale sarii originale de la Marea Moarta, dar, datorita cresterii drastice a cantitatii de magneziu continut, multiplica efectul pozitiv al acestor minerale asupra pielii. Magneziul adaugat este de asemenea obtinut din surse naturale de la Marea Moarta si introdus in minerale printr-un proces special, ultraperformant.


Sarea de baie imbogatita cu magneziu confera liniste si pace pielii tale! Continutul in magneziu al sarii este de aproximativ 47%, si ofera un aditiv natural baii, adresandu-se persoanelor cu pielea extrem de uscata, stimuleaza procesele de rehidratare  si previne deshidratarea pielii.


O usurare pentru pielea tensionata si uscata!


Utilizare:

 

Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.

Sare de baie produsa de Fette Pharma Germania
Prezentare: 500g sare de baie de la Marea Moarta imbogatita cu magneziu, fara aditivi speciali