Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Saruri de baie de la Marea Moarta + ulei de baie de Eucalipt - 400g + 20ml Dermasel Germania

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 

Dermasel - Aqua


SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA+ULEI DE BAIE DE EUCALIPT – SEZONUL RACELILOR

Sare de baie impotriva racelii
Dermasel - Aqua are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.


Parfumul puternic al uleiului eteric de Eucalipt este extras din asa numitul ”copac al febrei” (eucalyptus globulus). Originar din Australia, aceasta planta mirtica este cultivata in prezent in toate zonele mai calde.Uleiul de eucalipt este folosit in principal pentru a atenua racelile si a elibera caile respratorii.


Combinatia armonioasa de ulei eteric de eucalipt, menthol, camfor si sare de baie pura de la Marea Moarta isi gaseste o expresie agreabila in special in sezonul racelilor, cand o astefl de baie iti recapata tonusul si iti confera o vitalitate sanatoasa.


Sanatate naturala!


Utilizare:

 

Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie din ulei de eucalipt, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.


Prezentare:
400g sare de baie de la Marea Moarta+20 ml aditivi speciali pentru baie cu ulei de eucalipt

   


Saruri de baie de la Marea Moarta + ulei de baie de Eucalipt - 400g + 20ml Dermasel Germania